News

Angelina Jolie îşi încurajează fiicele să arate ca nişte băieţi: "Oricine poate purta o rochie şi machiaj"

Angelina Jolie îşi încurajează fiicele să arate ca nişte băieţi: "Oricine poate purta o rochie şi machiaj"

Angelina Jolie et ses enfants, Zahara, Pax Thien, Shiloh, Vivienne Marcheline, Knox Leon et Maddox à la sortie de l'hôtel Meurice à Paris. Le 30 janvier 2018 Angelina Jolie with her kids, Zahara, Pax Thien, Shiloh, Vivienne Marcheline, Knox Leon and Maddox, seen leaving the hotel Meurice in Paris. On january 30th 2018

Ea este una dintre cele mai frumoase şi mai sexy actriţe de la Hollywood, însă fetele sale arată, de cele mai multe ori, ca nişte băieţei. Are şase copii, dintre care 3 băieţi - Maddox (16), Pax (14) şi Know (9) şi 3 fete, Zahara (13), Shiloh (11) şi Vivienne (9), iar cele două din urmă sunt uşor de confundat cu fraţii lor. Angelina Jolie , alături de toţi cei şase copii - Zahara, Pax Thien, Shiloh, Vivienne Marcheline, Knox Leon şi Maddox în Paris. Obişnuită să-şi ia copiii pe la evenimentele mondene, chiar dacă nu sunt mereu în echipă completă, nu de puţine ori fetele actriţei au uimit cu apariţiile lor băieţeşti. Atât pe covorul roşu, cât şi în viaţa de zi cu zi, Shiloh şi Vivienne optează pentru un look masculin, cu haine largi şi, de parcă nu era de ajuns, chiar şi tunsorile lor sunt unele androgine. Angelina îmbracă cele mai sexy rochii şi pantofi cu toc, dar fetele sale aleg să apară în costume clasice masculine, Jolie încurajându-le cu această alegere. Într-un interviu recent, Angie a mărturisit că speră să le insufle şi copiilor săi pasiunea pentru cauzele umanitare, dar a dezvăluit şi ce sfaturile le dă tinerelor sale fete. Zahara şi Shiloh au însoţit-o în Iordania. Stând de vorbă cu fostul secretar de stat al SUA, John Kerry, de Ziua Internaţională a femeii, Angelina a spus: "Le spun fiicelor mele că - ceea ce te separă de ceilalţi este fix ceea ce vrei să faci pentru ei. Oricine poate purta o rochie şi machiaj, numai că mintea va fi ceea ce te defineşte ca om. Află cine eşti, ce gândeşti şi ceea ce îşi doreşti. Şi luptă pentru alţii pentru a avea aceleaşi libertăţi. O viaţă în care îi ajuţi pe ceilalţi este una care merită trăită", a spus Angelina. Fetele sale sunt departe de prototipul prinţeselor şi se îmbracă într-un stil masculin. Prina ceastă declaraţie se subânţelege faptul că actriţa le oferă fiicelor sale libertatea de a alegere ceea ce vor să facă, cum să se îmbrace şi cum să se poarte, încercând să le facă să fie independente şi diferite. Zahara, Shiloh şi Vivienne se pare că îi urmează deja sfaturile şi îi calcă pe urme mamei lor, dar nu în cariera actoricească şi nici în ceea ce priveşte stilul vestimentar, ci în proiectele umanitare.

De curând, Zahara şi Shiloh au însoţit-o pe Angelina într-o vizită la o tabără de refugiaţi din Iordania unde s-au întâlnit şi cu fete de vârsta lor pe care le-au putut inspira. Întotdeauna Angelina a insistat asupra faptului că este important să se schimbe gândirea oamenilor, dar şi legile, spunând că fiecare individ poate face ceva puternic care să conteze, ea susţinând independenţa femeilor:  "Mă gândesc cât de mult au luptat femeile pentru a ajunge la statutul de astăzi şi la egalitate. Totul contează, de la modul în care îţi trăieşti viaţa de zi cu zi şi te educi în legătură cu drepturile tale, la solidaritatea cu alte femei din întreaga lume", a spus Angi. E de înţeles că pentru Angelina şi pentru copiii ei este mai important felul în care se simt şi ceea ce gândesc şi nu cum sunt percepuţi de unii oameni care se aşteaptă, probabil, să le vadă pe fiicele actriţei îmbrăcate ca nişte prinţese.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările