News

Angelina Jolie la premiera „Salt” din Moscova

de admin

Angelina Jolie la premiera „Salt” din Moscova

Diva a ales o rochie roşie Versace pentru lansarea de ieri a filmului său în capitala Rusiei. Sute de fani şi fotografi au fost prezenţi la evenimentul care a avut o însemnătate specială pentru Angelina (35), întrucât ea interpretează în această peliculă rolul agentei CIA Evelyn Salt, acuzată că este spion KGB.

Angie s-a oprit pentru a saluta fanii, pe covorul roşu de la intrarea cinematografului Oktyabr. Ba chiar a impresionat publicul când a sărutat pe obraz o fetiţă din mulţime, un moment interpretat drept o dovadă a instinctelor materne ale lui Angie, care, de când a început promovarea filmului „Salt”, a stat departe de copiii săi. Actriţa i-a întâmpinat pe cei aflaţi în sala de cinema cu un călduros „Dobry vecer”. Evenimentul i-a provocat însă şi o dezamăgire Angelinei.

Se pare că starul a avut o cerinţă specială pentru această ocazie. Ea şi-a dorit ca la premiera „Salt” să fie prezentă şi celebra spioană rusă Anna Chapman, fiica unui fost agent KGB. Arestată în urmă cu o lună de către FBI, împreună cu alţi nouă agenţi, Anna a fost deportată în Rusia pe 8 iulie. „A fost o cerere personală” din partea Angelinei, ca Anna să fie prezentă, a declarat Igor Dubinin, care s-a ocupat de promovarea peliculei în Rusia.

Insa deşi Dubinin a promis că va face tot posibilul, Anna a fost de negăsit (spioana „90-60-90”, cum a fost poreclită, este însă în continuare prezentă pe pagina sa de Facebook şi îşi negociază primul interviu, pretinzând 250.000 de dolari). Dorinţa Angelinei era, desigur, legată de asemănarea fantastică dintre personajul interpretat de ea în „Salt” şi Anna Chapman.

Foto: EPA

Comentarii

Modifică Setările