News

Angelina Jolie a luat o decizie uluitoare. Vezi aici mărturia ei!

de admin

Este frumoasă, celebră datorită numeroaselor roluri pe care le-a interpretat excelent, mamă a şase copii şi susţinătoare a multor cauze umanitare. Se pare că toate acestea nu mai sunt de ajuns pentru Angelina Jolie, care doreşte să-şi facă o carieră în politică.

În vârstă de 39 de ani, Angelina Jolie este noua copertă a numărului din decembrie a revistei Vanity Fair. Cu aceasta ocazie, celebra actriţă a recunoscut că intrarea în politică este pasul următor pe care vrea să-l facă în cariera sa şi că e deschisă propunerilor în acest sens.

Despre sine, spune că este convinsă că ar fi un politician eficient şi că şi-ar face treaba într-un mod ireproşabil, însă se teme că nu ar fi luată în serios de către colegii săi, politicienii. „Nu ştiu exact în ce rol aş fi mai utilă (...) sunt conştientă că din cauza profesiei mele (n.r. actriţă), va fi puţin probabil să-mi ia munca în serios.”, a declarat actriţa pentru Vanity Fair.

Cât despre relaţia sa cu Brad Pitt, Angelina recunoaşte că oficializarea relaţiei este un lucru bun şi că se simte minunat în postura de soţie: „ Este într-adevăr diferit, e altă senzaţie când ne referim la noi ca soţ şi soţie.”.

Modifică Setările