Vedete

Angelina Jolie este mirifică într-un shooting foto alături de gheparzi

Angelina Jolie este mirifică într-un shooting foto alături de gheparzi

Este una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood şi un etalon de frumuseţe printre femeile din întreaga lună, iar recent, Angeline Jolie a fost protagonsita unui shooting foto excepţional, în mijlocul naturii. Angelina, superbă pe coperta aniversară a revistei Harper’s Bazaar. Angelina este îndrăgostită de Africa, continet pe care s-a născut şi fiica sa biologică, Shiloh, aşa că cea mai recentă şedinţă foto pentru coperta aniversară a revistei Harper’s Bazaar nu putea fi realizată decât pe tărâmuri îndepărtate, dar foarte speciale pentru Jolie, alături de animale sălbatice.

Fotografiile au fost făcute în rezervaţia condusă de doi prieteni apropiaţi ai actriţei, pe tărâmul cu o însemnâate aparte pentru familia şi prietenii ei. Pentru ediţia aniversară a revistei care sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţare, Angi a fost personajul principal care s-a lăsat fotografiat într-un sanctuar din Namibia, alături de nişte gheparzi, iar fotografiile sunt excepţionale. Completând parcă fotografiile realizate de Brad Pitt în luna mai, în primul său shooting foto de după despărţirea de Angelina, fosta lui parteneră de viaţă s-a lăsat purtată pe nisipurile fierbinţi ale deşertului din Africa de Sud.

În şedinţa foto apar şi trei gheparzi orfani, animale salvate de fundaţia ale cărei baze Angi le-a pus acum mai bine de 10 ani. Bineînţeles că superbele fotografii cu Angelina sunt însoţite de un interviu excepţional în care actriţa vorbeşte despre drepturile femeilor,  despre mama sa, dar şi despre responsabilităţile pe care oamenii ar trebui să le aibă faţă de natură şi de animale.

O şedinţă foto excepţională.

Foto: Alexi Lubomirski pentru Harper’s Bazaar

Modifică Setările