Gossip

Angelina Jolie, nebună de legat?

Chiar ea recunoştea zilele trecute că are o latură năbădăioasă, iar acum acest lucru e confirmat de una dintre asistentele cuplului Jolie-Pitt, care a făcut dezvăluiri despre temperamentul şi obiceiurile ciudate ale actriţei.

„In Touch Weekly” a publicat un material spre Angelina, citând spusele unei asistente, care a rămas anonimă. „Angie încearcă să-şi ascundă pornirile ciudate, dar nu prea reuşeşte. E pur şi simplu nebună. E în continuare obsedată de sânge: când unul dintre copiii ei se răneşte sau se zgârie, ea păstrează bandajele lor însângerate într-un borcan. Ea consideră că e un gest romantic, când colo mulţi ar cataloga-o drept sărită de pe fix”, a declarat apropiata familiei.

Un alt obicei neobişnuit e că şi-a înlocuit dependenţa de droguri cu shoppingul online, pe care îl practică ore în şir aproape zilnic. Şi, după cum se poate observa cu ochiul liber, este obsedată de exerciţiile fizice. „Se încuie în fiecare zi în subsol şi face mişcare timp de câteva ore. Nimeni n-o poate deranja atunci. Se pare că foloseşte această metodă ca scuză de-a scăpa de familie”, continuă cu destăinuirile angajata vedetei.

Comentarii

Articole asemănătoare

Mick Jagger, obsedat de Angelina Jolie

Gossip

Mick Jagger, obsedat de Angelina Jolie

O nouă carte dezvăluie obsesia pe care a făcut-o, la un moment dat, vocalul trupei Rolling Stones pentru actuala logodnică a lui Brad Pitt.

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

Gossip

Angelinei Jolie nu-i place inelul ei de logodnă 

Păreau toate bune şi frumoase după ce şi-au făcut cunoscute planurile de a-şi petrece restul vieţii împreună, însă asta-i doar o aparenţă, pentru că proaspăta logodnică are o problemă

News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

News

Trecutul amoros al Angelinei Jolie, făcut public 

Fostul soţ al celebrei actriţe îi pregăteşte acesteia o surpriză de proporţii: un film despre relaţia lor năbădăioasă. Te-ar interesa asemenea subiect?

News

Brad Pitt: „Angie şi-a păstrat latura sălbatică” 

După ce a recunoscut chiar ea că are în continuare, în unele ocazii, un comportament nebunatic, ca-n urmă cu câţiva ani buni, partenerul ei i-a întărit recent vorbele.

News

Angelina Jolie: „Brad m-a găsit plângând în duş”

Partenera lui Brad Pitt a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii ei: a recunoscut că a trecut prin momente îngrozitoare în ultima perioadă.

Gossip

Angelina Jolie pregăteşte o surpriză de proporţii în 2012

După ce, în 2011, şi-a făcut debutul regizoral, partenera lui Brad Pitt plănuieşte să aibă un succes la fel de mare, dar în viaţa de familie.

Gossip

Angelina Jolie, între Brad Pitt şi fostul soţ

Nu numai Brad Pitt a sprijinit-o pe partenera sa la premiera celui mai recent film al său, ci şi fostul soţ al actriţei, Jonny Lee Miller, şi-a făcut apariţia la eveniment, spre stupoarea tuturor.