Gossip

Angelina Jolie, nebună de legat?

Chiar ea recunoştea zilele trecute că are o latură năbădăioasă, iar acum acest lucru e confirmat de una dintre asistentele cuplului Jolie-Pitt, care a făcut dezvăluiri despre temperamentul şi obiceiurile ciudate ale actriţei.

„In Touch Weekly” a publicat un material spre Angelina, citând spusele unei asistente, care a rămas anonimă. „Angie încearcă să-şi ascundă pornirile ciudate, dar nu prea reuşeşte. E pur şi simplu nebună. E în continuare obsedată de sânge: când unul dintre copiii ei se răneşte sau se zgârie, ea păstrează bandajele lor însângerate într-un borcan. Ea consideră că e un gest romantic, când colo mulţi ar cataloga-o drept sărită de pe fix”, a declarat apropiata familiei.

Un alt obicei neobişnuit e că şi-a înlocuit dependenţa de droguri cu shoppingul online, pe care îl practică ore în şir aproape zilnic. Şi, după cum se poate observa cu ochiul liber, este obsedată de exerciţiile fizice. „Se încuie în fiecare zi în subsol şi face mişcare timp de câteva ore. Nimeni n-o poate deranja atunci. Se pare că foloseşte această metodă ca scuză de-a scăpa de familie”, continuă cu destăinuirile angajata vedetei.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările