News

Angelina Jolie, noua imagine a unui parfum celebru

Angelina Jolie, noua imagine a unui parfum celebru

Angelina iese la rampă după despărţirea de Brad Pitt. Celebrul brand de parfumuri Guerlain a anunţat luni că Jolie va fi imaginea noului său parfum, Mon Guerlain. Aceasta este prima colaborare a actriţei după anunţarea divorţului de fostul soţ, în septembrie, şi după o perioadă de stat în umbră.

GettyImages-496020166

Conform anunţului făcut de compania franceză de lux, contractul a fost semnat încă din 2015, pe vremea când Angelina era în Cambodgia regizând filmul "First They Killed My Father", aproape cu un an înainte ca ea şi Brad Pitt să înceapă lupta publică pentru custodia celor 6 copii. Cu toate acestea, contractul cu compania de beauty este primul de când drumul său şi al lui Pitt s-a bifurcat.

De asemenea, prin această colaborare, Jolie va fi din nou ambasador al frumuseţii, după 10 ani, ultimul său contract în acest domeniu fiind pentru Shiseido în 2007. Decizia actriţei este să doneze banii pe care îi va primi pentru imagine unor organizaţii de caritate, potrivit Guerlain.

Şi Pitt şi-a făcut apariţia în public, după divorţ, încă de la începutul anului când a luat pe surpindere pe toată lumea la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, dar şi la un eveniment caritabil.

Foto: Getty Images

Modifică Setările