Red Carpet

Angelina Jolie - pasiune pe covorul roşu

Angelina Jolie - pasiune pe covorul roşu

Chiar dacă visul frumos al cuplului perfect s-a spulberat odată cu divorţul recent, Angelina şi Brad rămân unul dintre cuplurile simbol al showbizului mondial, perechea idelă răpusă de o viaţa mult prea expusă

Fata rea, tatuată şi rebelă pare a fi descoperit placerea de a păşi pe covorul roşu doar alături de Brad, căci dacă ne uităm la anii precedenţi relaţiei lor, vom descoperi o Angelina ce purta blugi, tricouri de bumbac cu umerii suflecaţi, pentru a i se vedea tatuajele, ţinute din piele sau latex. Tranziţia nu s-a făcut brusc, iar reminescenţele acelei perioade sunt, fără doar şi poate, ţinutele ei all black pe care le-a etalat cel mai des. Linia de mijloc a fost mereu trasată de outfituri gri sau albe, iar în momentele în care a vrut să "şocheze", a optat pentru accente de glitter şi chiar şi culori intense. Iată o retrospectivă a ţinutelor sale, bazate pe un cod cromatic ştiut numai de ea.

Ţinutele dark sunt cele care au marcat cele mai multe apariţii ale vedetei, făcând-o adesea să pară şi mai slabă decât este. Machiajul simplu, natural, accentuat foarte rar de un ruj intens, a fost mereu semnătura ei.

FotorCreated4
Croiala aceasta cu o crăpătură generoasă poartă denumirea "Angelina moment", după postura din centru.

Încă de la începuturi, când nu se simţea în largul ei privită de atâta lume şi fotografiată de sute de obiecgtive, Angelina a optat pentru nuanţa de negru.

FotorCreated1

FotorCreated3 

Modifică Setările