Gossip

Angelina Jolie, în rolul mamei sale, Marcheline Bertrand

Angelina Jolie vrea să joace rolul mamei sale, Marcheline Bertrand, într-un film biografic care va fi realizat de compania de producţie deţinută de Brad Pitt, Plan B, anul viitor.

Detaliile privind filmul sunt puţine, dar probabil acesta se va axa pe decizia lui Bertrand de a renunţa la actorie şi de a-şi dedica timpul unor cauze umanitare, printre care ajutorarea femeilor refugiate din Afganistan şi lupta împotriva cancerului.

Marcheline Bertrand, fosta soţie a lui Jon Voight (foto), a murit în 2007, la vârsta de 56 de ani, din cauza cancerului ovarian.

Angelina Jolie a dezvăluit săptămâna trecută că a făcut o dublă mastectomie, după ce a aflat că este purtătoare a unei gene care creşte cu 87% riscul de a dezvolta un cancer mamar.

Foto: english.sina.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Angelina Jolie şi Brad Pitt, părinţi din nou?

La sfârşitul lunii martie, Angelina a dezvăluit că şi-a extirpat ovarele după ce medicii au detectat în organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer. Şi, deşi această procedură chirurgicală înseamnă ca

Gossip

Angelina şi Brad au semnat un contract prenupţial

În apropierea celei mai aşteptate nunţi ale anului, cei mai frumoşi miri din showbizul internaţional au pus deja la punct condiţiile mariajului lor.