News

Angelina Jolie s-a întâlnit cu Prima Doamnă a Franţei. Cum a întâmpinat-o Brigitte Macron la Palatul Elysee!

Angelina Jolie s-a întâlnit cu Prima Doamnă a Franţei. Cum a întâmpinat-o Brigitte Macron la Palatul Elysee!

EMBARGOED FOR WEB AND APPS IN FRANCE UNTIL FEBRUARY 13, 2018 - Brigitte Macron welcomes actress Angelina Jolie at Elysee Palace in Paris, France on January 29, 2018. Photo by Papixs/ABACAPRESS.COM

De câteva zile, Angelina Jolie se află la Paris pentru a înregistra spoturi publicitare pentru celebrul brand Guerlain, iar de când a ajuns în capitala Franţei, toată atenţia a fost îndreptată spre ea. Angelina Jolie este o vedetă de talie internaţională cu numeroase proiecte care vizează pacea mondială, aşa că este într-o continuă călătorie pe tot globul. A fost invitata lui Brigitte Macron la Palatul Elysee. De data aceasta, actriţa şi-a luat toţi cei şase copii cu ea la Paris pentru a îmbina vacanţa cu munca. Marţi, Angi i-a dus pe Shiloh (11), Maddox (16), Vivienne (9), Pax (14), Zahara (13) şi Knox (9) în vizită la Muzeul Louvre, apoi a participat la un eveniment marca Guerlain la care a purtat roşu. Ca de obicei, Angelina a captat privirile îmbrăcată chic, într-o rochie roşu aprins şi cu eşarfă din caşmir pe umeri. Jolie a arătat incredibil îmbrăcată toată în negru. I-a dus pe copii la Muzeul Louvre. De asemenea, actriţa a avut parte de o întâlnire pe gradul zero cu una dintre cel mai importane femei din Franţa. Angi a fost primită cu ospitalitate de Brigitte Macron la Palatul Elysee, iar întâlnirea cu soţia preşedintelui Francez a fost una spectaculoasă. A arătat spectaculos la petrecere Guerlain, îmbrăcată în roşu. Pe 29 februarie Jolie a făcut cunoştinţă cu Brigitte Macron, asta după ce în weekend actriţa americană s-a aflat în Iordania împreună cu fiicele Shiloh şi Zahara, unde au vizitat o tabară de refugiaţi.

Primirea la Palatul Elysee a fost una cu stil pentru că Angelina a arătat superb într-o rochie trei sferturi, albă, de la Roland Mouret, un model cu decolteu şi crăpătură pe spate, ţinută completată de o capă gri şi de geantă şi pantofi cu toc în culori nude. De asemenea, rujul şi unghiile roşii nu au lipsit din peisaj, fiind simbolul feminităţii.

Prima întâlnire între cele două doamne.

Aşa cum era de aşteptat, Jolie a eclipsat-o pe Brigitte Macron care a purtat pantaloni negri, un sacou clasic, bej, şi o cămaşă albă. Se pare că Jolie şi Macron s-au reunit pentru a discuta pe teme precum educaţia şi volenţa asupra femeilor, subiecte de mare interes pentru fosta soţie a lui Brad Pitt.

Jolie a atras toate privirile îmbrăcată într-o rochie albă creată de Roland Mouret şi o capă gri.

Foto: Hepta, Getty Images

Modifică Setările