Vedete

Angelina Jolie se gândeşte non-stop la Brad Pitt! Actriţa nu mai poate avea nicio relaţie cu un alt bărbat

Angelina Jolie se gândeşte non-stop la Brad Pitt! Actriţa nu mai poate avea nicio relaţie cu un alt bărbat

Angelina Jolie şi Brad Pitt se judecă pentru custodia celor şase copii, până în primăvara acestui an au fost în plin proces de divorţ, dar actriţa nu îşi poate lua gândul de la cel care i-a fost partener până în 2016.

Recent, presa din străinătate a notat că Brad Pitt nu se mai gândeşte deloc la o reconciliere cu fosta lui soţie şi că a trăit ca în Iad în ultimii ani de relaţie. În ciuda acestor informaţii care au ajuns în toată lumea, se pare că Angelina Jolie încă are sentimente pentru actor, iar recent a devenit geloasă că Brad Pitt a îmbrăţişat-o pe platourile de filmare pe Margaret Qualley.

Potrivit celor de la Hollywood Life, Angelina Jolie se gândeşte non-stop la Brad Pitt şi crede că nu mai poate avea nicio relaţie cu un alt bărbat.

„Angelina a trecut prin toate stările după ce a divorţat de Brad. Ştie că va fi ok doar dacă va merge mai departe, însă crede că nu va mai găsi pe nimeni pentru a avea o nouă relaţie. Urăşte acest gând, dar ştie că cea mai serioasă relaţie a ei a fost cea cu Brad Pitt“, a spus un apropiat de-al actriţei.

Modifică Setările