Gossip

Angelina Jolie se reîntoarce în apartamentul fostului soţ nu singură, ci alături de fiul ei. E vorba de prietenie sau chiar de reluarea relaţiei?

Angelina Jolie se reîntoarce în apartamentul fostului soţ nu singură, ci alături de fiul ei. E vorba de prietenie sau chiar de reluarea relaţiei? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Angelina Jolie a pus presa mondenă pe jar după ce s-a dus seara la cină, cu o sticlă de vin în mână, în locuinţa fostului său soţ, Jonny Lee Miller.

Vinerea trecută, actriţa a petrecut câteva ore bune în apartamentul acestuia, însă surpriză! Nici nu s-a stins încă uimirea vizitei sale neaşteptate, că diva revine în acest apartament iarăşi, dar nu singură, ci alături de Pax, fiul său adolescent în vârstă de 17 ani.

Povestea Jolie – Miller a fost scurtă, dar intensă, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Hackers, s-au căsătorit în 1996 şi au divorţat în 1999.

Zvonurile spun că Angelina se află la New York cu copiii pentru a-şi sărbători ziua de naştere. Diva încă este prinsă în luptă cu fostul soţ, Brad Pitt, pentru custodia a copiilor. Însă iată, vrea să uite de un fost soţ lângă un alt fost soţ.

În decursul a doar câteva zile, Jolie revine în locuinţa lui Miller, doar că de data asta alături de Pax, fiul său adolescent în vârstă de 17 ani, arată DailyMail.

Angelina a purtat o rochie lungă, neagră, de mătase, mască textilă gri şi papuci Chanel crem.

Pax a ales jeanşi negri, tricou roz şi cămaşă cu accente roz în carouri. Mama şi fiul au fost conduşi de agentul lor de securitate în clădirea unde locuieşte Miller şi au stat acolo aproximativ o oră.

La prima vizită, diva a stat mult mai mult, mai mult ca sigur a fost invitata la cină a lui Jonny, fiindcă şi ea a venit cu o sticlă de vin în mână.

Nu se ştie care este explicaţia reluării întâlnirilor cu Miller, e posibil să se reînnoade relaţia, mai ales că acest lucru este foarte popular printre vedete în ultimul timp.

Angelina Jolie poartă un război încrâncenat cu Brad Pitt pentru custodia copiilor pe care îi au împreună: Pax, Maddox, Zahara, Shiloh şi gemenii Knox and Vivian.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările