News

Angelina Jolie, senzuală chiar şi la cumpărături. Fiicele sale Vivienne şi Shiloh nu îi calcă pe urme. Arată ca nişte băieţei!

Angelina Jolie, senzuală chiar şi la cumpărături. Fiicele sale Vivienne şi Shiloh nu îi calcă pe urme. Arată ca nişte băieţei!

Pasadena, CA - Actress Angelina Jolie and her kids Shiloh, Knox and Vivienne are spotted out shopping at the Rose Bowl Flea Market in Pasadena. Knox looked excited as he walked around the market with a rubber band cross bow. Pictured: Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt BACKGRID USA 10 DECEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Angelina Jolie a fost surprinsă din nou la cumpărături, în compania a trei dintre copiii săi, în ciuda faptului că a încercat din răsputeri să se ascundă de ochii curioşilor. Îmbrăcată simplu, aşa cum obişnuieşte în timpul liber, în nonculori şi cu pălărie pe cap, Angi şi copiii săi biologici Vivienne, Shilow şi Knox, au fost surprinşi în Piaţa de vechituri din Pasadena, California. Angelina şi cei trei copii biologici ai săi. Îmbrăcaţi lejer, cei patru au făcut câteva cumpărături şi chiar s-au oprit pentru ceva de băut şi de mâncat. Deşi o apariţie relativ ştearsă, Angelina Jolies emană senzualitate indiferent de ceea ce poartă. De multe ori a fost surprinsă aşa şi se pare că acesta este modelul preferat de actriţă pentru a se feri paparazzi. Îmbrăcată într-o rochie cu dantelă în partea de sus şi pe deasupra cu un pulover gri cu nasturi, destul de bătrânicios, cu o pălărie imensă pe cap, ochelari de soare, geantă vintage şi o pereche de  saboţi cu toc, Angi s-a strecurat prin mulţime bucurându-se de micile plăceri ale vieţii - să petreacă o zi alături de copii. Ea este feminină, fiicele sale arată ca nişte băieţei. De data aceasta a fost însoţită doar de copiii biologici cu Brad Pitt, mai exact de fetiţa Shiloh (11 ani) şi de gemenii Vivienne şi Knox ( 9 ani). Cu siguranţă copiii mai mari, cei adoptaţi, - Maddox (16), Zahara (12) şi Pax (14) au rămas acasă. Şocant este faptul că tuturor le-a fost foarte greu să îi identifice pe copii după nume, căci fetele lui Jolie şi ale lui Brad Pitt  - Shiloh şi Vivienne arată şi se îmbracă mai degrabă ca nişte băieţei. În pantaloni largi, cu papuci sau pantofi sport şi cu bluze casual, dar mai ales cu părul tuns scurt, cele două fetiţe sunt uneori de nerecunoscut. Cert e că Shiloh arată astăzi ca un băieţel şi se comportă întocmai, iar sora sa mai mică Vivienne pare că îi calcă pe urme. În ciuda faptului că mama lor este una dintre cele mai sexy şi mai frumoase femei din lume, cele două fete sunt departe de a-i moşteni însă senzualitatea şi atitudinea feminină.

Foto: Hepta

Modifică Setările