News

Angelina Jolie şi copiii ei, relaţie specială! Actriţa, surprinsă la cumpărături alături de Vivienne şi Knox

Angelina Jolie şi copiii ei, relaţie specială! Actriţa, surprinsă la cumpărături alături de Vivienne şi Knox camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

S-a luptat cu Brad Pitt pentru custodia copiilor, până la urmă au căzut la pace, iar acum Angelina Jolie le demonstrează încă o dată tuturor că are o relaţie specială cu urmaşii ei.

Săptămâna trecută, în mai multe zile consecutive, celebra actriţă a fost surprinsă de paparazii în timp ce se afla în oraş cu Vivienne şi Knox, gemenii ei şi ai lui Brad Pitt în vârstă de 11 ani.

În primele fotografii realizate de paparazzi, Aneglina Jolie apare alături de Vivienne şi Knox, în faţa unui magazin din West Hollywood, în care ulterior intră pentru a le cumpăra diferite lucruri gemenilor. În ziua următoare, actriţa a fost din nou surprinsă la cumpărături, în Los Angeles, însă doar cu fiul ei Knox.

În cea de-a treia zi în care paparazzii au fost pe urmele Angelinei Jolie, aceştia au fotografiat-o pe actriţă alături de Vivienne în timp ce se îndreptau către un pet shop alături de câinele lor.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările