News

Angelina Jolie şi Sharon Stone, fermecătoare la braţul propriilor băieţi

Angelina Jolie şi Sharon Stone, fermecătoare la braţul propriilor băieţi

Dacă multe staruri au apărut alături de parnerii lor de viaţă la cea de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur, Angelina Jolie şi Sharon Stone au atras atenţia la braţul tinerilor lor cavaleri. Cele două dive au păşit pe covorul roşu la braţul băieţilor lor, însoţitori cum nu se poate mai potriviţi pentru o asemenea ocazie.

Despărţită de Brad Pitt, Angelina este deja cunoscută pentru faptul că îşi aduce copiii la evenimente de premiere, însă duminică seara doar unul dintre cei şase copii ai divei a avut norocul de a-i fi cavaler de onoare. Îmbrăcată în negru pentru a respecta tema neimpusă a outfiturilor divelor de la Hollywood, care au purtat negru într-un protest tacit împotriva abuzurilor lui Harvey Weinstein, Angelina l-a ales pe fiul său de 14 ani Pax Jolie-Pitt pentru a o însoţi.

Unul dintre fiii adoptivi ai frumoasei Angelina a stat lângă celebra sa mamă la eveniment, iar cel mai probabil fraţii Maddox Jolie-Pitt, în vârstă de 16 ani, Zahara Jolie-Pitt, 12, Shiloh Jolie-Pitt, 11, Knox Jolie-Pitt, 9 şi Vivienne Jolie-Pitt au urmărit cum cei doi cum strălucesc în lumina reflectoarelor, din fotoliul cald de acasă.

Angelina nu a fost singura care a apărut la braţul fiului său, o altă actriţă celebră venind însoţită de unul dintre băieţii ei. Sharon Stone a strălucit şi ea alături de fiul său cel mare, Roan Joseph Bronstein, în vârstă de 17 ani. Într-o formă fizică de invidiat, actriţa în vârstă de 59 de ani a fost toată numai un zâmbet, iar băiatul său a fost unul dintre cei mai cool adolescenţi de la eveniment, îmbrăcat într-un costum negru, bocanci şi un palton chic.

Foto: Getty Images

Modifică Setările