News

Angelina Jolie şochează din nou. Actriţa a renunţat să se mai spele. Motivul te lasă fără cuvinte

Angelina Jolie şochează din nou. Actriţa a renunţat să se mai spele. Motivul te lasă fără cuvinte

Angelina Jolie uimeşte din nou cu o şedinţă foto inedită.

Actriţa s-a lăsat acoperită de albine pentru a creşte gradul de conştientizare pentru protejarea speciei. Actriţa, în vârstă de 45 de ani, a făcut echipă cu National Geographic pentru Ziua Mondială a Albinelor, permiţând sutelor de insecte să se târască peste umerii săi goi şi peste decolteu.

Actriţa a dezvăluit de ce a decis să facă neobişnuita filmare. „Ne facem atât de multe griji de lumea întreagă şi atât de mulţi oameni se simt copleşiţi de veştile proaste pe care le primesc şi de realitatea care se prăbuşeşte, dar cu asta ne putem descurca Cu siguranţă, toţi putem interveni cumva. Cred că mulţi oameni nu conştientiză însă răul pe care îl fac, pentru că mulţi dintre noi încearcă doar să facă ceva ca să treacă ziua”.

Pentru ca acest proces să reuşească, Angelina a trebui să nu se spele timp de trei zile.

„Nu am putut face duş cu trei zile înainte. ‘Ei mi-au spus:„ ,,Dacă foloseşti şampoan, parfum, albina nu ştie ce eşti”. Una mi-a intrat sub rochie tot timpul. Era ca una dintre acele comedii vechi. Am tot simţit-o pe genunchi, pe picior şi apoi m-am gândit:„ Oh, acesta este cel mai prost loc unde să mă înţepi’’. Se apropia cu adevărat.  A rămas acolo cât au durat filmările. Apoi, când am scos toate celelalte albine, am ridicat fusta şi  a plecat'.

 

Comentarii

Modifică Setările