Gossip

Angelina Jolie şi-a speriat copilul

Actriţa a trebuit să se deghizeze în bărbat pentru filmul de acţiune „Salt”, dar noua imagine a divei nu a fost apreciată nici de soţul acesteia, nici de unul dintre copiii ei, care s-a speriat imediat ce a văzut-o.

Angelina Jolie speră în mod sigur ca prestaţia şi imaginea ei din „Salt” să lase publicului şi criticilor de film o impresie mai bună decât cea pe care a lăsat-o familiei ei. Fiul ei cel mare n-a recunoscut-o, iar Brad Pitt se tot fofila pentru că nu voia să-şi sărute soţia deghizată în bărbat. „Maddox era speriat de moarte când m-a văzut. L-am rugat să vină lângă mine ca să mă salute, fără să-i spun că sunt mama lui. A venit, mi-a strâns mâna, a stat puţin cu mine şi şi-a dat seama cine eram abia când l-am strigat pe nume. S-a speriat foarte tare! Iar Brad nici n-a putut să mă sărute”, a declarat actriţa la premiera din Londra a peliculei.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

News

Billy Bob Thornton vorbeşte despre divorţul de Angelina 

Invitat la o emisiune TV, fostul soţ al logodnicei lui Brad Pitt a făcut dezvăluiri despre căsnicia lor de trei ani şi felul în care s-au despărţit.

Gossip

Angelinei Jolie nu-i place inelul ei de logodnă 

Păreau toate bune şi frumoase după ce şi-au făcut cunoscute planurile de a-şi petrece restul vieţii împreună, însă asta-i doar o aparenţă, pentru că proaspăta logodnică are o problemă

News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

News

Angelina Jolie: „Brad m-a găsit plângând în duş”

Partenera lui Brad Pitt a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii ei: a recunoscut că a trecut prin momente îngrozitoare în ultima perioadă.

Gossip

Angelina Jolie pregăteşte o surpriză de proporţii în 2012

După ce, în 2011, şi-a făcut debutul regizoral, partenera lui Brad Pitt plănuieşte să aibă un succes la fel de mare, dar în viaţa de familie.

Gossip

Angelina Jolie, între Brad Pitt şi fostul soţ

Nu numai Brad Pitt a sprijinit-o pe partenera sa la premiera celui mai recent film al său, ci şi fostul soţ al actriţei, Jonny Lee Miller, şi-a făcut apariţia la eveniment, spre stupoarea tuturor.

Gossip

Angelina Jolie, nebună de legat?

Chiar ea recunoştea zilele trecute că are o latură năbădăioasă, iar acum acest lucru e confirmat de una dintre asistentele cuplului Jolie-Pitt, care a făcut dezvăluiri despre temperamentul şi obiceiurile ciudate ale actriţei.

News

Angelina Jolie, cât pe ce să moară

Partenera lui Brad Pitt se consideră norocoasă că a scăpat cu viaţă după ce a acceptat fără ezitare provocări care i-ar fi putut fi fatale. Fostă dependentă de heroină, actriţa care creşte acum şase copii