Fashion

Angelina Jolie, superbă la premiera filmului său. Aşa cum nu am mai văzut-o de mult!

Angelina Jolie, superbă la premiera filmului său. Aşa cum nu am mai văzut-o de mult! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

A fost o noapte importantă pentru Angelina Jolie, căci a marcat revenirea ei la Hollywood, în calitate de producător. Actriţa şi cei şase copii ai ei, veniţi să o susţină, au luat parte la premiera filmului „First they killed my father”, filmat în Cambodia. Mai frumoasă ca oricând! Actriţa în vârstă de 42 de ani a avut o apariţie spectaculoasă, cum nu s-a mai întâmplat de mult. Zâmbitoare, energică şi entuziasmată, Angie a păşit pe covorul roşu într-o rochie superbă, din tulle, care i-a pus în evidenţă bustul generos şi i-a lăsat la vedere spatele plin de tatuaje.

Ce să mai, Angie a făcut din nou spectacol pe covorul roşu şi a demonstrat că e în continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cu un look deloc exagerat sau artificial, Angie a reuşit să arate că frumuseţea stă, de multe ori, în naturaleţe.

Alături de ea, la această premieră din New York, au fost cei doi copii ai ei mari, respectiv Maddox şi Pax, care au contribuit la această peliculă, dar şi ceilalţi patru copii ai actriţei. Toţi au purtat flori galbene în piept, în timp ce Angie a purtat-o în păr, acest simbol fiind reprezentativ pentru filmul lor şi pentru ce exprimă el.

Înainte de premieră a mers la o întâlnire oficială

Înainte de această premieră, Angie s-a întâlnit cu secretarul general al Naţiunilor Unite Antonio Guterres pentru a discuta despre cauzele pentru care actriţa militează de atâta vreme. La această întâlnire, starul hollywoodian a îmbrăcat o cămaşă albă şi o fustă creion.

Iată mai multe fotografii de la aceste două evenimente la care şi-a făcut, ieri, apariţia Angelina Jolie!

Modifică Setările