News

Angelina Jolie topless, într-o fotografie demnă de 50.000$

de admin

Cine s-ar fi aşteptat ca Angie a lui Brad să aibă o poză cu ea pe jumătate goală, veche de 12 ani de zile, care ar putea fi licitată la fabuloasa sumă de 50.000 de dolari?

Iată că se poate. Conform surselor RadarOnline.com, nurii actriţei au fost imortalizaţi pe când ea avea 25 de ani, în 2001, de către un fotograf celebru, David LaChappelle. O serie de poze vor fi licitate luna viitoare, în Londra, iar amintirea Angelinei Jolie, stând topless, cu tatuajele la vedere, lângă un cal alb, promite să fie licitată cu o sumă între 30.000 şi 46.000 de dolari. De asemenea, şi o fotografie alb-negru cu Brad şi Angie, în rol de soţ şi soţie, la o masă plină de copii, făcută de Steven Klein, va fi licitată şi se aşteaptă la suma de 15.000 de dolari.

Comentarii

Articole asemănătoare

Iulia Albu a pozat topless

News

Iulia Albu a pozat topless

News

Prima apariţie a Angelinei Jolie după operaţie

Actriţa a decis să-l susţină pe iubitul ei, Brad Pitt, la premiera filmului în care joacă el, „World War Z“, acest moment fiind chiar întâia apariţie publică a ei după dubla mastectomie pe care a făcut-o în februarie.

News

Tatăl Angelinei Jolie: „Am aflat online despre mastectomia ei“

Secretul actriţei a fost atât de bine păstrat, încât nici tatăl ei, Jon Voight, nu ştia despre alegerea ei. „Am aflat despre mastectomia dublă a lui Angie online, deşi am văzut-o chiar acum două zile“,

News

Prima întâlnire a cuplurilor celebre

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum s-au întâlnit celebrităţile care acum formează un cuplu de milioane, iată răspunsurile! Pe platourile de filmare, în videoclipuri, la concerte sau cu totul spontan, următoarele vedete au avut parte de o primă întâlnire care le-a deschis uşa către o iubire durabilă.

Gossip

Brad Pitt şi Angelina Jolie fac nunta în mai?

Cel puţin, aşa ne spune florarul actorului. Faimosul cuplu pare că va avea parte de o ceremonie extravagant, chiar la casa lor din Franţa, la o săptămână după Festivalul de Film de la Cannes, din mai.