Gossip

Angelina Jolie, trădată de fiul ei, Maddox

Angelina Jolie, trădată de fiul ei, Maddox

Angelina Jolie pose with Maddox and Pax while they where arriving at the after party in New York City.

Pictured: Angelina Jolie, Maddox Chivan Jolie-Pitt and Pax Thien Jolie-Pitt Ref: SPL1579076 150917
Picture by: Felipe Ramales / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Nu era de ajuns somaţia primită de Angelina de la judecătorul care se ocupă de cazul ei de divorţ! Ceva de genul: „Dacă nu-l laşi pe Brad să-şi vadă copiii, pierzi custodia!“. Mai nou, chiar şi copiii ei trag mai mult spre tată. Angelina alături de Maddox (stânga) şi Pax (dreapta) Nu ştim dacă toţi, dar despre unul dintre cei şase am aflat din presă, iar acesta este Maddox (16), cel mai mare dintre copiii Jolie-Pitt. Da, chiar acel Maddox despre care se spune că a avut o altercaţie fizică cu tatăl său, în 2016, în timpul unui zbor cu familia, lucru în urma căruia Angie (43) a decis să ceară divorţul. „Vreau să locuiesc cu tatăl meu!“, i-ar fi cerut actriţei primul copil pe care aceasta l-a adoptat. Motivul? Unul istoric. Da, aşa susţin, cel puţin, sursele citate de tabloidul The National Enquirer. După ce mama lui adoptivă nu doar că a vizitat, ba chiar s-a rugat la mormântul criminalului de război cambodgian Pol Pot (unul care a exterminat trei milioane de oameni), adolescentul născut în această ţară s-a simţit trădat şi ruşinat. Este ca şi cum o mamă care înfiază un copil evreu se roagă la mormântul lui Adolf Hitler.

Ei bine, aceste surse susţin că, după ce a aflat că mama lui a vizitat mormântul lui Pol Pot în timpul unei vizite în Cambodgia, un Maddox furios l-a sunat imediat pe tatăl lui şi l-a rugat să-l primească să locuiască cu el. „Brad a încercat să-l liniştească, spunându-i că Angelina este doar interesată de istoria acestei ţări în care s-a născut Maddox“, arată sursa citată.

Conform localnicilor din Cambodgia, actriţa şi ambasadoarea ONU a vizitat de mai multe ori mormântul dictatorului, prima dată întâmplându-se în 1998, apoi în 2001. Aceste vizite nu înseamnă, ce-i drept, că Jolie ar fi dezvoltat un fel de admiraţie bizară pentru cel mai detestat om din această ţară, ci pot fi parte a documentării vedetei pentru filmul „First They Killed My Father“, din 2017.

„Maddox a avut ocazia să vadă ceea ce vedem şi noi. Angelina este sursa a numeroase probleme de familie“, conchide sursa citată de publicaţia americană.

Că e aşa sau nu, cert este că Brad Pitt (54) tace şi face. La începutul lunii iunie, actorul a sărbătorit o victorie imensă în procesul pentru custodia copiilor lui şi-ai Angelinei: dreptul la mai mult timp petrecut cu copiii lui mai mici, Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) şi gemenii Knox şi Vivienne (9).

Maddox lipseşte din această ecuaţie judecătorească pentru că este la vârsta la care poate decide singur cu ce părinte să-şi petreacă timpul. Iar în ultima vreme, puştiul tinde mai mult spre tată…

Modifică Setările