News

Angelina Jolie a trişat?

de admin

Diva, care şi-a extins cu eleganţă statutul de actriţă de succes la Hollywood cu cel de regizor şi scenarist, e acuzată acum de un jurnalist croat că i-a furat ideile.

Mai exact, James J. Braddock susţine că un articol publicat de el în 2007 ar sta la baza filmului In the Land of Blood and Honey, de anul acesta, ale cărui scenariu şi regie sunt semnate de Jolie. Este exact ce-i lipsea vedetei de 36 de ani, cu puţin timp înainte de premiera proiectului său cinematografic - care va avea loc pe 23 decembrie, în America.

Drama petrecută în timpul războiului din Bosnia o are în centru pe Aija, o bosniacă de origine musulmană, care se îndrăgosteşte de soldatul sârb în tabăra căruia va ajunge captivă. Hotărât să obţină o despăgubire financiară, Braddock a dat-o în judecată pe Angelina, expunând pe larg în documentele depuse la tribunal similarităţile dintre povestea publicată de el în 2007 şi acţiunea din filmul partenerei lui Brad Pitt.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Florin Chilian, runda 2 în meciul cu Cătălin Măruţă

După ce prezentatorul TV i-a transmis că-l va acţiona în instanţă pentru cele spuse în cadrul unui interviu, cântăreţul nu se lansează din nou în critici vehemente la adresa vedetei Pro TV.

Angelina şi Brad, vacanţă în Galapagos

News

Angelina şi Brad, vacanţă în Galapagos

După ce şi-au anunţat cu mult tam-tam logodna, cei doi îndrăgostiţi au plecat să sărbătorească evenimentul împreună cu familia în insule.

News

Bodyguardul Fernando Flores vs. Britney Spears: înţelegere secretă

Felul cum s-a încheiat procesul în care Flores o acuza pe vedetă că l-a hărţuit sexual dă apă la moară celor care spun că există cel puţin o sămânţă de adevăr în vorbele bodyguardului

News

Angelina Jolie: „Brad m-a găsit plângând în duş”

Partenera lui Brad Pitt a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii ei: a recunoscut că a trecut prin momente îngrozitoare în ultima perioadă.

Angie & Brad, la Casa Albă

News

Angie & Brad, la Casa Albă

Preşedintele Barack Obama i-a avut ieri ca oaspeţi în Biroul Oval pe Brad Pitt şi Angelina Jolie. Despre ce au vorbit cei trei? Pozaţi doar din exteriorul Casei Albe, de către ziariştii care-l aşteptau afară pe preşedintele american

Angelina Jolie, din ce în ce mai slabă

News

Angelina Jolie, din ce în ce mai slabă

Surprinsă la o întâlnire în New York cu Jane Pitt, mama partenerului său, Brad Pitt, Angelina i-a şocat pe fotografi (şi credem că şi pe viitoarea soacră) cu apariţia sa de-a dreptul fantomatică, într-un costum alb.

Tatăl lui Jodie Foster, după gratii la 89 de ani?

News

Tatăl lui Jodie Foster, după gratii la 89 de ani?

Veste şoc pentru Jodie Foster. Părintele ei, Lucius Foster, în vârstă de 89 de ani, riscă să îşi petreacă restul vieţii în închisoare din cauza unei false afaceri imobiliare.

News

Eva Longoria, dată în judecată pentru 25.000 de dolari

Actriţa de 36 de ani s-a trezit pe cap cu unul dintre cele mai amuzante şi neaşteptate procese. Reclamanta: o tânără pe nume Luiza Boyadjian, care pretinde că vedeta i-a afectat sistemul nervos.

News

Culisele perfecţiunii: cum îşi cumpără vedetele frumuseţea?

Ce nu fac vedetele pentru a arăta răvăşitor de bine? Orice tratament, chinuitor sau uluitor de costisitor, e prima dată testat de ele.