Lifestyle

Angelina Jolie: "Ultimii ani au fost foarte grei pentru mine. Nu ştiu dacă sunt fericită!" Actriţa vorbeşte despre viaţa personală într-un nou interviu

Angelina Jolie: "Ultimii ani au fost foarte grei pentru mine. Nu ştiu dacă sunt fericită!" Actriţa vorbeşte despre viaţa personală într-un nou interviu

Angelina Jolie a vorbit pentru ediţia britanică a revistei Vogue, care a ales-o pentru coperta lunii martie, despre familia sa şi rolul său de mamă.

Actriţa de 45 de ani a realizat cu prilejul acestui interviu şi o şedinţă foto specială la casa ei de 25 de milioane de dolari din Los Angeles. "Niciodată nu m-am priceput prea bine să stau locului", a declarat ea. "Mereu mi-am dorit să am mulţi copii şi să fiu mamă, dar în acelaşi timp întotdeauna mi-am imaginat că voi călători cu toată familia în junglă. Niciodată nu am văzut familia ca pe un concept în sensul pur tradiţional. Oricum simt că-mi lipsesc trăsăturile unei mame tradiţionale casnice. Şi mă descurc în rolul de mamă şi datorită copiilor mei care sunt înţelegători şi mă ajută", a spus ea, referindu-se la Maddox, de 19 ani, Pax, de 17, Zahara, care are 16 ani, Shiloh, de 14 ani, şi gemenii de 12 ani Vivienne şi Knox - copiii din fosta ei căsnicie cu Brad Pitt. 

Angelina este singură de la divorţul din 2016 de Brad - şi în tot acest timp a evitat asocierea cu vreun bărbat care ar fi putut fi interpretată în vreun fel de public sau presă. Şi-a asumat rolul de mamă singură în mijlocul unei bătălii lungi şi dure pentru custodia copiilor şi împărţirea averii. Acum, Jolie spune că ea şi fostul ei partener de viaţă au reuşit să depăşească multe dintre neînţelegeri - dar întrebată fiind dacă este fericită, a răspuns cu sinceritate că nu ştie, dar că priveşte cu optimism spre viitor. "Ultimii ani au fost foarte grei. M-am concentrat asupra vindecării familiei mele. Şi asta se întâmplă încet - ca şi cum gheaţa s-ar topi uşor şi sângele ar începe să-mi pompeze din nou în trup. Privesc cu optimism spre vârsta de 50 de ani, deşi zilele trecute copiii mi-au spus să fiu atentă să nu mă rănesc când ne jucam pe o trambulină. M-am gândit că e amuzant. Cândva, eram un star al filmelor de acţiune, iar acum copiii mă avertizează să mă dau jos de pe trambulină ca să nu mă rănesc", a povestit ea amuzată.

Foto: British Vogue, Getty Images

Comentarii

Modifică Setările