Gossip

Angelina Jolie vrea să facă star din Vivienne

Angelina Jolie vrea să facă star din Vivienne

Angelina Jolie i-a convins pe producătorii filmului "Maleficent", în care deţine rolul principal, să îi acorde un rol şi fiicei sale Vivienne, în vârstă de patru ani.

Din postura de protagonistă a noii producţii Maleficent, o adaptare cinematografică a poveştii clasice "Frumoasa din Pădurea adormită", realizată de studiourile Disney, Angelina şi-a permis să intervină pe lângă producătorii filmului pentru a o introduce în distribuţie şi pe fiica ei de patru ani, Vivienne.

Evident, producătorii s-au arătat încântaţi de idee, pentru a-I face pe plac starului şi au plasat-o pe Vivienne în rolul fiicei personajului jucat de mama ei.

„Angie s-a gândit că va fi o experienţă amuzantă pentru ea şi pentru Viv, iar Viv este naturală şi talentată. Ceilalţi copii insistă acum pe lângă Ange şi Brad rugându-i să le facă rost de roluri în film“, a spus o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

De altfel, o altă fetiţă a vedetelor, Shiloh, are şi ea la activ un rol, în filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button", în care a jucat pe când avea doar 10 luni, alături de Brad Pitt.

Şi Maddox, fiul cel mare al cuplului, a primit, anul trecut, un rol într-un film, urmând să fie protagonistul lungmetrajului "Battling Boy", programat pentru lansare în 2013.

Foto: Us Weekly

Modifică Setările