News

Angelina Jolie vrea să-i împace pe Johnny Depp şi pe Vanessa Paradis

Cine s-ar fi aşteptat ca tocmai Angelina, despre care se zvonea la un moment dat c-ar avea o aventură cu Johnny Depp, să fie cea care vrea să salveze relaţia lui Depp cu Vanessa Paradis.

Căci cei doi actori care sunt împreună de 14 ani şi au doi copii se pare că sunt la un pas de despărţire, lucru din ce în ce mai evident după ce Depp a discutat cu avocaţii.

Se zvoneşte că Angelina, auzind asta, l-a contactat pe Johnny şi s-a oferit să-l ajute să facă lucrurile să meargă cu partenera lui.

„Au păstrat legătura după film. Când a auzit ce se întâmplă, Angelina a luat legătura cu el să vadă cum face faţă”, a declarat o sursă.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Înainte de celebritate! Cum s-au lansat starurile de la Hollywood!

Nu întodeauna au fost celebre şi dorite de către public. Ba, dimpotrivă. De aceea, noi am răscolit prin arhivă şi am descoperit cum arătau în adolescenţă, dar şi ce orientări profesionale pe atunci când nu erau atinse de flama celebrităţii.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

VIDEO Johnny Depp a sărutat pe gură… un bărbat

De-abia divorţat de frumoasa franţuzoiacă Vanessa Paradis, starul de cinema a început o relaţie cu bisexuala Amber Heard. Să fi deprins de la ea poftele trupeşti cu persoanele de acelaşi sex?

Elizabeth Taylor & Richard Burton: Brangelina în original

News

Elizabeth Taylor & Richard Burton: Brangelina în original

Pasiunea lor nebună, aprinsă acum aproape jumătate de secol, a renăscut în cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt. Asemănările dintre faimoasele perechi sunt fascinante...