News

Angelina Jolie vs Megan Fox

de admin

Care dintre ele este mai sexy, mai nonconformistă şi mai talentată? Poate că Angie are experienţă în complicata „meserie“ de divă a Hollywoodului, dar ambiţioasa Megan îi este o adversară redutabilă.


Angelina nu s-a temut niciodată să facă dezvăluiri îndrăzneţe despre viaţa intimă. Megan nu se lasă mai prejos, dar mai are de recuperat la capitolul experienţelor sexuale! Dacă Jolie a afirmat de mai multe ori, în urmă cu ceva vreme, că este bisexuală, mărturisind că a avut o relaţie cu actriţa Jenny Shimizu, Megan nu a făcut încă acest pas, cu toate că a recunoscut că şi-ar dori. Ea a declarat că la 18 ani a vrut să aibă o relaţie cu o stripteuză, iar anul trecut nu s-a sfiit să spună că este atrasă de Cheryl Cole.


La capitolul tatuajelor, Angelina are nu mai puţin de 13, printre care proverbul latin „Quod me nutrit me destruit“ („Ce mă hrăneşte mă distruge“). Cât despre Fox, nu se poate spune că este novice în această privinţă. Posedă deja opt tatuaje, printre care numele iubitului, Brian (Austin Green), şi are timp berechet să recupereze.


Urmăreşte continuarea „războiului“ divelor în revista OK!

Comentarii

Modifică Setările