Gossip

Angelinei Jolie nu-i place inelul ei de logodnă 

Păreau toate bune şi frumoase după ce şi-au făcut cunoscute planurile de a-şi petrece restul vieţii împreună, însă asta-i doar o aparenţă, pentru că proaspăta logodnică are o problemă cu inelul primit: nu-l suportă şi, ca atare, nu-l poartă.


Într-o fotografie făcută pe 22 aprilie, în Ecuador, Angie n-a purtat mult discutatul inel de logodnă, primit de la Brad Pitt. Ar fi de înţeles că actriţa nu şi-a afişat preţioasa bijuterie când s-a întâlnit cu refugiaţi, însă cum explică ea oare faptul că nu s-a prezentat cu inelul pe degetar nici la şedinţa pe care Jolie a avut-o cu ministrul de Externe al ţării respective?
„Nu prea îi place inelul. N-are nimic de reproşat designului realizat de Brad, ci pur şi simplu nu se dă în vânt după diamante. Preferatele ei sunt smaraldele”, susţine o sursă.

Comentarii

Articole asemănătoare

Mick Jagger, obsedat de Angelina Jolie

Gossip

Mick Jagger, obsedat de Angelina Jolie

O nouă carte dezvăluie obsesia pe care a făcut-o, la un moment dat, vocalul trupei Rolling Stones pentru actuala logodnică a lui Brad Pitt.

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

News

Brad Pitt: „Angie şi-a păstrat latura sălbatică” 

După ce a recunoscut chiar ea că are în continuare, în unele ocazii, un comportament nebunatic, ca-n urmă cu câţiva ani buni, partenerul ei i-a întărit recent vorbele.

News

Angelina Jolie: „Brad m-a găsit plângând în duş”

Partenera lui Brad Pitt a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii ei: a recunoscut că a trecut prin momente îngrozitoare în ultima perioadă.

Gossip

Angelina Jolie pregăteşte o surpriză de proporţii în 2012

După ce, în 2011, şi-a făcut debutul regizoral, partenera lui Brad Pitt plănuieşte să aibă un succes la fel de mare, dar în viaţa de familie.

Gossip

Angelina Jolie, între Brad Pitt şi fostul soţ

Nu numai Brad Pitt a sprijinit-o pe partenera sa la premiera celui mai recent film al său, ci şi fostul soţ al actriţei, Jonny Lee Miller, şi-a făcut apariţia la eveniment, spre stupoarea tuturor.

Gossip

Angelina Jolie, nebună de legat?

Chiar ea recunoştea zilele trecute că are o latură năbădăioasă, iar acum acest lucru e confirmat de una dintre asistentele cuplului Jolie-Pitt, care a făcut dezvăluiri despre temperamentul şi obiceiurile ciudate ale actriţei.

News

Angelina Jolie, cât pe ce să moară

Partenera lui Brad Pitt se consideră norocoasă că a scăpat cu viaţă după ce a acceptat fără ezitare provocări care i-ar fi putut fi fatale. Fostă dependentă de heroină, actriţa care creşte acum şase copii