News

Angelique Boyer, actriţa din Teresa, a împlinit 28 de ani

Angelique Boyer, actriţa din Teresa, a împlinit 28 de ani

Frumoasa actriţă din telenovela ”Teresa” a împlinit de curând vârsta de 28 de ani, motiv pentru care iubitul ei, actorul Sebastian Rulli, i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă. Sebastian Rulli i-a făcut o declaraţie de dragoste lui Angelique Boyer de ziua ei Angelique Boyer este o femeie fericită. Zilele trecute, actriţa şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar iubitul ei i-a făcut o mare surpriză.

Sebastian Rulli, actorul alături de care a jucat în telenovela ”Teresa”, i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă, chiar pe contul lui de Instagram. ”La mulţi ani, dragostea vieţii mele şi viaţa mea cu dragoste! Îţi doresc tot ce e mai bun pe lume, azi şi-ntotdeauna. Te iubesc!”, i-a scris acesta, care îi este iubit din septembrie 2014 şi cu care, se zvoneşte, că urmează să se căsătorească.

sebastian
Cadourile lui Sebastian pentru iubita lui

Alături de acest mesaj, Sebastian a publicat şi o imagine în care apar cei doi îndrăgostiţi îmbrăţişându-se, dar şi cadourile pe care le pregătise pentru Angelique: flori, tort şi un ursuleţ de pluş.

Măgulită de atenţia primită, Angelique a postat şi ea un mesaj pe contul de Twitter, prin care le-a mulţumit tuturor pentru urări şi iubire. ”Ce zi mare! De data asta chiar mă distrez de ziua mea. 28! Singurul lucru pe care pot să-l fac este să vă mulţumesc pentru urări”, a scris aceasta pe contul ei de Twitter.

foto: Instagram

Modifică Setările