News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

Nu mai e niciun dubiu! Angelina Jolie a primit o frumuseţe de inel de logodnă de la Brad Pitt! Un reprezentativ al cuplului de aur al Hollywoodului a dezvăluit că cei şase copii ai actorilor sunt „în al nouălea cer de fericire” datorită logodnei dintre părinţii lor, care a fost confirmată în cursul weekendului trecut. Inelul oferit de Brad alesei sale are o valoare estimativă de 250.000 de dolari. Data nunţii nu a fost încă stabilită sau nu a fost făcută publică.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Brad Pitt şi Angelina Jolie, încă indecişi în privinţa nunţii

S-a vorbit de atâtea ori despre nunta lui Brad cu Angie, încât nimeni nu ştie ce să mai creadă. Totuşi, cuplul Pitt-Jolie

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

News

Brad Pitt: „Angie şi-a păstrat latura sălbatică” 

După ce a recunoscut chiar ea că are în continuare, în unele ocazii, un comportament nebunatic, ca-n urmă cu câţiva ani buni, partenerul ei i-a întărit recent vorbele.

News

Brad Pitt: „Ne-ar plăcea să ne căsătorim”

Nu este prima dată când faimosul actor face declaraţii despre intenţia sa de-a se însura cu Angelina Jolie, însă, de data asta, starul pare mai hotărât ca niciodată să facă marele pas.

News

Angelina Jolie: „Brad m-a găsit plângând în duş”

Partenera lui Brad Pitt a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii ei: a recunoscut că a trecut prin momente îngrozitoare în ultima perioadă.