News

Aniston, în vacanţă cu Justin Theroux. Cum arată actriţa în costum de baie?

Aniston, în vacanţă cu Justin Theroux. Cum arată actriţa în costum de baie?

Ea a preferat să absenteze de la premiile BAFTA, mai ales că ultimul său rol din comedia ”Office Christmas Party” n-a primit nicio nominalizare. Însă, să nu credeţi că actriţa a stat acasă, să-şi plângă de milă. Aceasta a plecat în vacanţă cu soţul Justin Theroux şi cu buna prietenă Courtney Cox, în Mexic, pentru a sărbători împlinirea celor 48 de ani. Sunt în vacanţă în Los Cabos. Paparazzi au surprins-o pe celebra actriţă relaxându-se la soare, în Los Cabos, Mexic. Purtând un costum de baie deux-pieces, într-o nuanţă de bleu ciel, Aniston ne-a demonstrat încă o dată cât de bine arată, chiar dacă-n urmă cu două zile a împlinit 48 de ani.

La fel de bine arăta şi soţul ei, actorul Justin Theroux, care şi-a afişat abdomenul cu pătrăţele, în timp ce avea grijă ca soţia sa să fie bine hidratată. În fotografii apare şi Courtney Cox, actriţa cu care Jen a rămas prietenă încă de la filmările serialului ”Friends”.

Exclusive... 52312544 Jennifer Aniston celebrates her 48th birthday with friends in Los Cabos, Mexico on February 11, 2017. Aniston's boyfriend Justin Theroux and friend Courteney Cox were among those celebrating. The group lounged in their private pool. ***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING*** FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Jennifer Aniston şi-a sărbătorit ziua de naştere şi cu prietena Courteney Cox

foto: Hepta

Modifică Setările