Vedete

Aniversare cu surprize! Daniel Buzdugan, mesaj de suflet pentru Maria, fiica lui: "Vom fi mereu limanul la care să te adăpostești pe timp de furtună!"

Aniversare cu surprize! Daniel Buzdugan, mesaj de suflet pentru Maria, fiica lui: "Vom fi mereu limanul la care să te adăpostești pe timp de furtună!"

Daniel Buzdugan  s-a ales în această viaţă cu cele mai de preţ daruri. Prezentatorul are o carieră frumoasă, dar şi o familie pe măsură.

Daniel şi-a sărbătorit ieri fiica, pe Maria, şi a ţinut să îi împărtăşească toate trăirile de care ar trebui să se lase ghidată într-un mesaj de suflet.

„La mulți ani, Maria! Fata lu’ tata vreau să-ți readuc aminte că indiferent pe ce mări vei naviga dealungul vieții și prin câte valuri vei trece, noi (mama, tata și Luca ) vom fi mereu limanul la care să te adăpostești pe timp de furtună!

Ai fost o bucurie din prima clipă când erai doar o liniuță roșie pe un test de sarcină, ai fost o bucurie și la naștere..(..) Maria mea, te rog să ai grijă de inimioara ta, să rămâi o copchilă toată viața, cum spunem noi moldovenii, să nu primești oamenii urâți să-ți intre în ea cu pantofii murdari, și să nu permiți nimănui să-ți taie aripile.

Să fii răbdătoare, să asculți mai mult decât să vorbești, să fii din nou răbdătoare, să fii și blândă chiar atunci când crezi că ar trebui să fii dură, să nu judeci oamenii după numere ( case, mașini, bani ), ci după poveștile lor de viață, să ierți și să nu disperi dacă aștepți prea mult, pentru că cei care sunt răbdători primesc întotdeauna ce-i mai bun, uită-te la tăticul tău.

Să cauți fericirea, nu cariera, să citești mult ca să fii deșteaptă, să stai de vorbă mai ales cu oamenii simpli, că de la ei vei primi o energie bună, să spui din suflet Buna ziua, Mulțumesc și Iartă-mă!
Să nu uiți că ești româncă, născută din părinți ieșeni și nu în ultimul rând că ești și vei rămâne o bună creștină! Te iubim! Tati, mami și Luca!”, a scris Daniel Buzdugan pe o reţea de socializare.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările