News

Aniversare en vogue pentru Rita Mureşan

Aniversare en vogue pentru Rita Mureşan

Designerul vestimentar tocmai a împlinit vârsta de 39 de ani şi a ales să-şi petreacă ziua de naştere pe podiumul de prezentări de modă.

Practic, Rita Mureşan şi-a oferit în dar o nouă colecţie, aşa cum de altfel ne-a obişnuit în ultimul timp. Lansarea unei noi linii vestimentare chiar de ziua ei a devenit o tradiţie, iar pe 23 noiembrie designerul a prezentat propunerile ei pentru sezonul primăvară-vară 2012.

Noua colecţie se numeşte „Going Out With My Friends“, iar pe podium au defilat modele în vogă, alese personal de către designer. Creaţiile Ritei au fost prezentate de vedete precum Carmen Brumă, Oana Mareş, Mădălina Pamfilie, Monica Vlad, Maria Păuna şi Florentina Opriş.

Fiind gândite în stil romantic şi feminin, piesele sunt dedicate şi adresate femeilor care ştiu să se bucure de viaţă.

vezi aici colecţia „Going Out With My Friends“

Că să dovedească încă o dată faptul că inspiraţia poate fi găsită mereu în jurul nostru, deşi de multe ori suntem tentaţi să o căutăm în altă parte, Rita Mureşan declară că punctul de pornire al colecţiei a fost o bună prietenă, care, fiind diagnosticată cu cancer la sân, şi-a perspectivă asupra vieţii.

„Viaţa ne pune în diferite situaţii, unele vesele, altele mai triste. Ceea ce ar fi trebuit să fie o veste tristă pentru o bună prietenă a mea, s-a dovedit a fi o binecuvântare. Ea ne-a făcut şi pe noi, prietenii ei, să apreciem mai mult tot ceea ce avem. Ea este inspiraţia mea pentru această colecţie şi o dedic tuturor prietenilor mei!“, a declarat Rita Mureşan.

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările