Case Regale

Aniversare în familia regală britanică. Câţi ani a împlinit Prinţesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a şi cum a fost felicitată

Aniversare în familia regală britanică. Câţi ani a împlinit Prinţesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a şi cum a fost felicitată camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Pe 15 august prinţesa Anne şi-a sărbătorit ziua de naştere. Câţi ani a împlinit unica fiică a reginei şi cum au felicitat-o membrii familiei sale?

Duminică, prinţesa Anne a împlinit 71 de ani! Ea este singura fiică a reginei Elisabeta a II-a şi a prinţului Philip. În mediul online, membrii familiei regale s-au întrecut în felicitări.

Pe pagina oficială ”The Royal Family” i-a fost dedicat un video aniversar, iar fratele său, prinţul Charles, a postat o fotografie emoţionantă pe contul Clarence House, de când Alteţele lor regale erau copii. Prinţul Charles îi sărută mâna prinţesei, care era atunci bebeluş.

Fotografia aleasă de prinţul Charles datează din 1951, de când erau în grădină la Clarence House.

În luna iulie a acestui an prinţesa, care a fost prima membră a familiei regale care a participat la Olimpiada din 1976, a transmis un mesaj de susţinere echipei britanice care se pregătea pentru competiţia din Tokyo.

Pe pagina oficială a monarhiei, prinţesa i-a încurajat cu un video: ”Deşi mi-ar plăcea să vă susţin fizic acolo, eu şi întreaga naţiune britanică vă aclamăm de acasă şi suntem foarte mândri de voi”, a spus prinţesa lotului olimplic britanic.

Prinţesa Anne are doi copii din prima sa căsătorie cu Mark Phillips: Peter Phillips, în vârstă de 43 de ani şi Zara Tindall, în vârstă de 40 de ani.

Cuplul regal s-a despărţit în 1992, după care prinţesa Anne s-a căsătorit cu  Timothy Laurence în acelaşi an! Alteţa Sa regală are cinci nepoţi.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările