Royals

Aniversare în familia regală norvegiană. Vezi un album foto inedit!

Aniversare în familia regală norvegiană. Vezi un album foto inedit!

Aniversarea în aer liber a Regelui Harald Familia regală norvegiană, deşi mai puţin populară în Europa, este şi una atipică. Asta pentru că, de cele mai multe ori, în apariţiile lor publice, nordicii cu sânge albastru sunt văzuţi purtând costume groase, specifice sporturilor de iarnă, aşa cum s-a întâmplat şi la aniversarea a 25 de ani de la ascensiunea la tron a Regelui Harald. Prinţul Haakon şi fiica lui, Ingrid Regina Sonja, încă în formă De apreciat este că norvegienii nu doar că apar peste tot în fâş, dar şi practică multe dintre sporturile de iarnă, cum ar fi schiul fond, snowboardingul sau bobul.

La această petrecere spotivă, Regele Harald a fost însoţit de Regina Sonja, de Prinţul moştenitor Haakon şi de soţia lui, Prinţesa Mette-Marrit, şi copiii acestora, prinţii Sverre Magnus şi Ingrid Alexandra.

regii norvegieni
Regele Harald, Prinţul Haakon şi Prinţesa Ingrid

Pe lângă aceste evenimente în cinstea celor 25 de ani de domnie, familia regală norvegiană a făcut publice şi o serie de portrete noi, care îl includ şi pe cel cu familia pozând în conformitate cu linia de succesiune: Regele Harald, Prinţul moştenitor Haakon şi fiica acestuia, Ingrid Alexandra, a doua dintre urmaşii la tron.

haakon si sotia
Prinţul moştenitor Haakon şi soţia sa, Mette-Marit
regii si printii
Regii Harald şi Sonja, alături de prinţul moştenitor şi soţia sa
Modifică Setările