News

Anjelica Huston, despre cum l-a bătut măr pe Jack Nicholson...

de admin

Anjelica Huston, despre cum l-a bătut măr pe Jack Nicholson...

Celebra actriţă, acum în vârstă de 63 de ani, tocmai şi-a lansat cel de-al doilea volum autobiografic, după succesul celui dintâi, în 2013. Iată ce dezvăluiri despre viaţa personală face Anjelica în cartea "Watch Me"

"La vremea când eram împreună, nu mi-am dat seama că Jack e un afemeiat notoriu. Fiindcă oricât de prolific a fost pe acest plan, şi chiar am auzit destule poveşti, întotdeauna a fost extrem de discret", scrie Anjelica Huston, cea care a format un cuplu faimos cu Nicholson vreme de 16 ani, din 1973 în 1989. "Mi-am dat seama în timp de obiceiurile lui, dar n-am ştiut ce să fac", adaugă actriţa, care a ales să rămână alături de el. Şi care nici azi nu vorbeşte urât despre fosta ei iubire.

"Să-l vezi pe Jack ca pe un joker e o viziune unidimensională asupra unui bărbat foarte complicat. Jack e un bărbat foarte sensibil. Îl impresionează multe fapte de viaţă. E un tip foarte profund şi serios", comentează ea în carte.

În ciuda înţelegerii ei în privinţa escapadelor lui, sfârşitul relaţiei lor a fost unul crud, nemeritat pentru ea. Într-o seară a anului 1989, Nicholson a sunat-o şi a invitat-o la cină - pentru ca la desert s-o anunţe că a lăsat însărcinată o altă femeie. "Vorbele le-a rostit de parcă le-ar fi gândit bine înainte: Cineva va avea un copil..." "În povestea asta nu e loc decât pentru o femeie. Iar eu mă voi retrage", i-a replicat, îndurerată, Anjelica. Pentru ca la câteva zile după, să se ducă la el acasă şi... să-l bată măr. "Dumnezeule, Toots, m-ai învineţit pe tot corpul", s-a plâns Nicholson. "Să-ţi fie de bine. Ai meritat-o!", i-a răspuns Anjelica, iar în acel an, de Crăciun, el i-a trimis cadou brăţara cu perle şi diamante dăruită cândva de Frank Sinatra Avei Gardner. Jack i-a ataşat şi un bilet: "Perlele astea sunt de la porcul tău. Cu cele mai călduroase urări de Sărbători!". În ciuda umorului actorului, Anjelica a suferit cumplit, însă, când femeia respectivă - modelul şi actriţa Rebecca Broussard - a făcut nu unul, ci doi copiii cu Nicholson...

Foto : WENN

Modifică Setările