News

Anna Faris: "Destinul s-a răzbunat pe mine când l-am pierdut pe Chris Pratt!"

Anna Faris: "Destinul s-a răzbunat pe mine când l-am pierdut pe Chris Pratt!"

Anna şi Chris Pratt

Iată ce declaraţii uimitoare a făcut actriţa în cartea sa de memorii despre despărţirea de soţul ei Anna şi Chris Pratt Ce-i drept, cartea de memorii apărută atât de rapid după despărţire pare un demers oportunist. Cu atât mai mult cu cât cuvântul înainte este scris de... Chris Pratt. Este evident că cei doi şi-au exploatat bine divorţul.

Însă dezvăluirile nu sunt mai puţin interesante. Anna recunoscând că s-a îndrăgostit de Chris Pratt pe când era încă măritată cu cel dintâi soţ, Ben Indra. Pe Chris l-a cunoscut la nişte filmări. "La început am tot căutat dovezi că nu era un bărbat atât de grozav pe cât părea. M-am chinuit să-i analizez motivele pentru care mă curta aşa intens. Chris mă conducea mereu până acasă, era mereu grijuliu, voia să ştie că am ajuns OK. Şi asta mă intriga. Când mi-am dat seama că n-aveam ce căuta cu soţul meu, l-am sunat şi i-am spus la telefon că-l părăsesc. Apoi am alergat pe platoul de filmări şi am strigat: Hei, dragilor, tocmai mi-am părăsit soţul!". După care am bătut la uşa lui Chris şi i-am spus: Ok, sunt gata să ne cuplăm! Dacă i-aş fi spus soţului faţă în faţă că vreau să ne despărţim, ar fi durat mai mult şi ar fi şi fost o dramă oribilă", a spus Ana.

"Când eu şi Chris am început să fim împreună, a fost mai mişto decât aş fi sperat sau decât experimentasem până atunci", a mai spus ea. Dar recunoaşte că nu a fost deloc corect să-i spună Adio! soţului la telefon. Şi crede că pierderea lui Chris este răzbunarea sorţii pentru felul în care a procedat atunci...

Anna şi Ben Indra

Foto: arhivă

Modifică Setările