News

Anna Faris, în Veneţia cu noul iubit. E reală fericirea ei?

Anna Faris, în Veneţia cu noul iubit. E reală fericirea ei?

Anna Faris and new boyfriend Michael Barrett are seen during a romantic taxi boat ride in Venice, Italy.

Pictured: Anna Faris, Michael Barrett Ref: SPL1624031 151117
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Când s-a despărţit de Chris Pratt ne-am închipuit că va trece multă vreme până ce Anna va mai întâlni dragostea. Ei bine, n-a fost deloc aşa, actriţa şi-a refăcut rapid viaţa amoroasă, afişându-se deja cu un nou iubit. Toate acestea au stârnit, însă, zvonuri cum că Anna nu face altceva decât să-i facă în ciudă fostului soţ. Care să fie realitatea?

foto: SplashNews

Anna Faris şi Michael Barrett, în vacanţă în Veneţia
S-au plimbat cu barca pe Marele Canal, în Veneţia

Ei bine, cert e că paparazzi o surprind de câteva săptâmâni numai în compania noului ei iubit, Michael Barrett, iar actriţa afişează de fiecare dată un zâmbet larg, de parcă viaţa ei nu s-ar fi schimbat în ultimele luni la 180 de grade. Ieri, de exemplu, actriţa hollywoodiană şi iubitul său au fost zăriţi în Veneţia, părăsin hotelul în care au stat în ultima săptămână. Zâmbitori şi apropiaţi, Anna şi iubitul ei dau senzaţia că totul e roz în cuplul lor şi că luna care a trecut de la despărţirea oficială de Chris Pratt a fost multe mai liniştită decât ar fi crezut oricine.

Anna şi Michael au fost fotografiaţi, prima oară, în septembrie.

Ei bine, o sursă confirmă că relaţia ei amoroasă merge foarte bine şi că vacanţa din Veneţia a fost cât se poate de plăcută. ”Au admirat arhitectura din jurul Marelui Canal. S-au plimbat cu gondola, au zâmbit şi au făcut glume pe tot parcursul călătoriei”, spune o sursă pentru E! Online.

Anna, Chris şi băieţelul lor

Amintim că Anna şi noul ei iubit s-au cunoscut la începutul acestui an pe platourile filmului ”Overboard”, unde Michael lucra ca operator cinematografic. În prezent, Anna şi Chris Pratt sunt în plin divorţ. Cei doi foşti soţi au un băieţel pe nume Jack.

Modifică Setările