Vedete

Anna Lesko a spus cu câţi bărbaţi a întreţinut relaţii intime până acum, dar şi care e locul neaşteptat în care a făcut amor

Anna Lesko a spus cu câţi bărbaţi a întreţinut relaţii intime până acum, dar şi care e locul neaşteptat în care a făcut amor camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Anna Lesko e una dintre cele mai sincere vedete de la noi. Nu s-a ferit şi a spus exact cu câţi bărbaţi a întreţinut relaţii intime până la vârsta de 41 de ani. 

Emisiunea "Ferma" de la Pro TV pare că scoate la suprafaţă cele mai necunoscute detalii despre viaţa concurenţilor. A venit acum rândul Annei Lesko, cântăreaţa care face furori pe reţelele de socializare, dar şi un show cu apariţiile sale pasionale, provocatoare. Are un corp perfect pe care ştie să şi-l pună în valoare!

Iată că Anna Lesko a dezvăluit acum cu câţi bărbaţi a întreţinut relaţii intime până acum: "11 parteneri sexuali diferiţi", a răspuns Anna. Iar în ce priveşte locul public neobişnuit în care a făcut sex, Lesko a mărturisit fără ezitare: "În avion. A fost greu, dar s-a realizat".

Părerea Giuliei Nahmany despre acest subiect a stârnit amuzamentul concurenţilor din fermă: "Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălţător şi frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic pe care vă doresc să-l simţiţi", a fost concluzia ei care a atras atenţia tuturor colegilor.

Anna Lesko e atrasă de trei bărbaţi la "Ferma". Vedeta a dezvăluit, fără reţinere, de cine îi place. Unul e căsătorit!

Mihaela Rădulescu a avut câte o provocare pentru fiecare concurent din "Ferma". Ei au fost nevoiţi să răspundă unor întrebări...mai incomode. A venit şi rândul Annei Lesko, dar ea a răspuns cu sinceritate, nu s-a ferit deloc. "Care e bărbatul din Ferma care îţi place?", a spus Mihaela Rădulescu.

Imediat, concurenta a zis: "Unul sau mai mulţi? Că am trei!" Imediat a început să spună despre cine este vorba!

Foto: Facebook, Pro TV

Modifică Setările