Vedete

Anna Lesko, bombă sexy în online. Cântăreaţa s-a dezbrăcat pentru fanii săi: ”Lasă prosopul să cadă!”

Anna Lesko, bombă sexy în online. Cântăreaţa s-a dezbrăcat pentru fanii săi: ”Lasă prosopul să cadă!” camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Anna Lesko face ce face şi reuşeşte să îşi ţină fanii alerţi, întrucât le face câte un spectacol incitant zilnic.

Care este ultima ispravă a cântăreţei? A încins atmosfera pe conturile sale de social media după ce a apărut goală, cu un prosop alb în faţă care se sprijinea doar pe sânii săi obraznici, promiţând parcă un spectacol incendiar, care totuşi nu a mai venit.

Anna îşi stârneşte admiratorii cu ipostaze mai mult sexy în care se pozează sau se filmează.

”Lasă prosopul să cadă!” au rugat-o fanii. Anna arată spectaculos la cei 42 de ani ai săi şi în plus, găteşte zdravăn zilnic şi nu salate, ci bucate tradiţionale şi adesea super calorice.

Norocul ei este că a moştenit un metabolism bun, care o ajută să-şi păstreze silueta fără cusur. Şi da, este adevărat, alimentele cele mai bogate în calorii, dulciurile, nu sunt tocmai preferatele Annei, însă ştie să gătească cam orice şi o face cu mare drag de fiecare dată.

Ba chiar a schimbat conceputul de gospodină, ea fiind parcă şi mai sexy atunci când găteşte. A găsit, aşadar, reţeta ideală de a ţine bărbaţii în şah: frumoasă, sexy şi bucătăreasă desăvârşită.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările