News

Anna Lesko, complet dezbrăcată la micul- dejun: "Mama ne-a învăţat să avem grijă de bărbatul nostru"

 Anna Lesko, complet dezbrăcată la micul- dejun: "Mama ne-a învăţat să avem grijă de bărbatul nostru" camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Anna Lesko a reuşit să îşi şocheze din nou admiratorii. În cele mai recente fotografii postate pe un cont de socializare, solista apare în costumul Evei.

Dezbăcată complet, cântăreaţa îşi ia micul dejun. "Am cerut ouă moi, dar mi-a adus tari, iar lavanda de pe tocător era chiar prospăt culeasă, tare frumos mirosea. În salata de roşii am aruncat câteva frunze de busuioc proaspăt şi un strop de ulei de măsline", spune Anna.

 

Artista îşi arată în această seară talentul în bucătărie. Cântăreaţa găteşte la ''Chefi la cuţite''.

Îmbrăcată spectaculos, Anna îşi va ocupa locul la bancul de lucru şi va pregăti un preparat ce pare a fi dedicat lui chef Cătălin Scărlătescu, căci are la bază fructe de mare: ”Suntem trei la părinţi şi mama ne-a învăţat să fim mereu ca nişte gheişe. Ne-a spus să gătim, să avem grijă de bărbatul nostru, dar în primul rând de noi! Chiar şi atunci când eşti obosită, surprinsă, chiar şi trezită din somn...să fii mereu aranjată şi senzuală”, mărturiseşte artista.

Excentrică şi feminină, Anna Lesko îşi va lua rolul de concurent la Chefi la cuţite în serios, dornică să demonstreze că o femeie seducătoare poate să exceleze şi în bucătărie: ”Chiar dacă lumea crede că nu gătesc, probabil că îşi vor da seama în momentul în care vor vedea cum vorbesc despre mâncare”, mai spune Lesko.

Solista a reuşit să îşi şocheze din nou admiratorii. În cele mai recente fotografii postate pe un cont de socializare, solista apare în costumul Evei. Dezbăcată complet, solista îşi ia micul dejun. "Am cerut ouă moi, dar mi-a adus tari, iar lavanda de pe tocător era chiar prospăt culeasă, tare frumos mirosea. În salata de roşii am aruncat câteva frunze de busuioc proaspăt şi un strop de ulei de măsline".

 

Modifică Setările