Vedete

Anna Lesko e atrasă de trei bărbaţi la "Ferma". Vedeta a dezvăluit, fără reţinere, de cine îi place. Unul e căsătorit!

Anna Lesko e atrasă de trei bărbaţi la "Ferma". Vedeta a dezvăluit, fără reţinere, de cine îi place. Unul e căsătorit! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Anna Lesko este una dintre cele mai provocatoare apariţii de la "Ferma", din acest sezon. E foarte gospodină, dar e şi foarte sinceră. A spus, fără reţinere, cine sunt bărbaţii pe care îi place în competiţie. Trei sunt!

Mihaela Rădulescu a avut câte o provocare pentru fiecare concurent din "Ferma". Ei au fost nevoiţi să răspundă unor întrebări...mai incomode. A venit şi rândul Annei Lesko, dar ea a răspuns cu sinceritate, nu s-a ferit deloc. "Care e bărbatul din Ferma care îţi place?", a spus Mihaela Rădulescu. 

Imediat, concurenta a zis: "Unul sau mai mulţi? Că am trei!" Imediat a început să spună despre cine este vorba!

"Andrei Stoica, George Burcea şi George Piştereanu.Din ei trei aş face ceva."

"De George Burcea îmi place foarte, foarte, foarte mult, din foarte multe puncte de vedere. Îmi place bărbatul din el, îmi plac mânile lui mari, îmi place că nu are acea scârbă când face ceva. Orice îi spun, George spune DA. NU ştiu, orice am face el mi-a spus DA."

"La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui". Se ştie că luptătorul este căsătorit şi are trei copii, doi băieţi şi o fetiţă.  

"La Piştereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el. Atât e mult ne potrivim. Îmi place ironia lui, îmi place spiritul de observaţie pe care l-a dezvoltat. Mi se pare că foarte bine funcţionăm."

 

Anna Lesko şi George Piştereanu s-au îndrăgostit unul de altul la "Ferma"? "E un sentiment reciproc. Ne place unul de altul"

O ţară întreagă ştie şi a văzut cât de provocatoare este Anna Lesko. La "Ferma" a impresionat cu calităţile sale fizice puse în evidenţă prin ţinute viu colorate, prin hainele cu volane, dar şi prin faptul că nu a spus nu niciodată, găteşte, spală, face curăţenie, este o gospodină în toată regula. După cum ea a declarat, acasă nu are bonă pentru copil, nici măcar o femeie care să îngrijească casa, ea preferă să le facă pe toate singură.

De partea cealaltă îl avem pe George Piştereanu, actor care nu este atât de cunoscut publicului larg. În urma unei provocări, cei doi au fost foarte apropiaţi, aşa au ajuns să se cunoască mai bine, chiar să doarmă împreună. Şi-au dat seama că se potrivesc, că au sentimente unul pentru altul. "Anna Lesko...interesantă persoana. O să mă cheme Măruţă să mă întrebe ce mi-a plăcut la Anna Lesko. În primul rând, să o vezi pe Anna Lesko gătind e de ajuns. (...) Toată ţara o ştie pe Anna Lesko, dar eu nu, nu a fost în aria mea. Şi am descoperit un om mişto, un om extrem de dedicat, un om hotărât, o să o sun după emisiune cred. (...) Sunt camere pe mine, că numai în distracţii te ţineam! (...) E un sentiment reciproc. Ne place unul de altul. Dar atât, nu mai mult.", a spus George care a recunoscut că vrea să menţină o relaţie cu Anna Lesko după emisiune, să vedem dacă una de dragoste.

Foto: Pro TV, Facebook

Modifică Setările