Vedete

Anna Lesko, eliminată de la "Ferma". Cine sunt cei patru concurenţi care vor lupta în finală, pentru premiul de 50.000 de euro

Anna Lesko, eliminată de la "Ferma". Cine sunt cei patru concurenţi care vor lupta în finală, pentru premiul de 50.000 de euro camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nu a mai avut nicio şansă să lupte în marea finală! Anna Lesko a fost eliminată de la "Ferma". Visul ei de a caştiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro a fost spulberat!

A avut loc o nouă eliminare la "Ferma". La duel au participat Elena Chiriac, tânăra de doar 18 ani, şi Anna Lesko, aceasta fiind votată de majoritatea concurenţilor pentru eliminare. 

A fost o luptă foarte strânsă, ambele concurente fiind foarte aproape de câştig. Ultimul inel aruncat a fost însă şi cel decisiv pentru Elena Chiriac. După mai multe ratări consecutive, Elena a considerat că la această probă a fost mai mult vorba de noroc: ”Am avut noroc, nu pot să spun că aia a fost îndemânare, nu am avut niciun talent. Chiar m-am gândit la asta şi am zis că ăsta este cercul meu norocos şi când am aruncat şi am văzut că rămâne acolo, am avut o stare de şoc”, a menţionat ea.

Anna Lesko a fost eliminată, nu mai are nicio şansă pentru a concura la marele premiu în valoare de 50.000 de euro. 

Cine sunt cei patru finalişti de la "Ferma" 2020?

Premiul de 50.000 de euro poate fi câştigat de unul dintre ei. Este vorba despre Augustin Viziru, Andrei Stoica, Viviana Sposub sau Elena Chiriac. Ei vor lupta pentru titlul de Fermierul anului 2020. 

Parcursul Vivianei Sposub la "Ferma"

Viviana Sposub este unul dintre cei patru concurenţi care intră în marea finală, de joi seară, de la PRO TV,  ”Ferma. Orăşeni vs săteni”, având şansa să plece cu titlul de ”fermierul anului” şi cu premiul de 50.000 de euro. Viviana Sposub a intrat în Fermă de partea sătenilor cu mult entuziasm. "Îmi plac mult provocările şi cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Şi mă refer aici la o evoluţie pe toate planurile: atât personal, cât şi profesional", declara aceasta la începutul emisiunii. Vedeta a demonstrat că este pisica cu nouă vieţi, reuşind să depăşească, toate obstacolele... oricât de dificile au fost acestea.

Primul ei duel de eliminare a fost dramatic, dar a câştigat, scoţând-o astfel pe Alina Puşcău din competiţie. Acestea au trecut prin probe de forţă şi nu a fost nevoie decât de două runde pentru ca Viviana să se impună în faţa Alinei.

A ajuns la un duel de eliminare... fără să se aştepte! Când Octavian Ciovică era la duel, a trebuit să-şi aleagă pe cineva care să lupte alături de el, a ales-o pe Viviana. Au luptat contra lui Paul şi Elena Chiriac. Au pierdut.  Doar că Viviana a mai primit o şansă şi, după ce a trimis-o pe Alina Puşcău acasă, a ajuns în Tabăra Bandiţilor, scrie protv.ro.

Foto: Pro TV

Modifică Setările