Muzica

Anna Lesko, frumoasa balului

Maşini de epocă, dar şi de curse, motociclete, rochii scumpe, scene fiebinţi, schimbări bruşte de decor şi acţiune şi o figuraţie de peste 50 de persoane. Toate în „Wake Up“, cel mai nou clip semnat Anna Lesko.

Frumoasa basarabeancă a lansat videoclipul single-ului „Wake Up“ marţi la Cinema Patria, în cadrul unui eveniment plin de fast. Înconjurată de presă şi de toţi cei care au participat la realizarea clipului, provocatoarea artista i-a invitat pe toţi cei prezenţi să ocupe un loc în sala de spectacol şi, alături de popcorn şi o băutură răcoritoare, să se lase purtaţi în culisele celui mai recent videoclip al său. După vizionarea materialului de making of, invitaţii Annei au urmărit în premiera „Wake Up“, un videoclip cu adevarat incitant.

Regizat de catre Alex Ceauşu, videoclipul prezintă modul spectaculos de transformare a unei petreceri literalmente clasice într-un party incendiar, după ce eleganta şi provocatoarea Anna Lesko îşi face apariţia.

Filmările au avut loc în Cazinoul Sinaia şi într-o parcare subterană din Bucureşti. De ţinutele artistei s-au ocupat Cătălin Botezatu şi casa de modă Bien Savvy.

Urmăreşte şi tu aici videoclipul piesei „Wake Up“:

Foto: Cat Music/Media Services

Modifică Setările