News

Anna Lesko, despre impresarul ei: „Efectiv, a luat pâinea de la gura copilului meu“

Anna Lesko, despre impresarul ei: „Efectiv, a luat pâinea de la gura copilului meu“

După cinci ani de colaborare, nu mai e rost de împăcare între cântăreaţă şi impresarul ei, Florin Nedelcu. Artista îl acuză că a escrocat-o şi că ar fi păcălit-o cu 3.600 de euro la un concert de Revelion.

Invitată în platoul emisiunii „WowBiz“, de la Kanal D, Anna Lesko a povestit cum relaţia ei profesională cu Florin Nedelcu a ajuns la sfârşit.

„Am încetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie să recunosc că m-am simţit escrocată. El a luat pâinea de la gura copilului meu. El nu ştie, pentru că nu are copii“, a spus revoltată Anna la Kanal D.

Iată şi ce a provocat scandalul dintre Anna Lesko şi Florin Nedelcu.

„La ultimul concert de Revelion am întârziat pentru că el nu mi-a pus la dispoziţie o maşină atât de bună care să facă faţă traficului din acea seară. Am ajuns acolo şi organizatorul a fost extrem de nemulţumit pentru că am întârziat 45 de minute şi lumea a plecat. N-am mai cântat şi am întrebat ce se întâmplă cu avansul. El mi-a spus că nu există niciun avans, deşi mereu se plăteşte un avans înainte de fiecare eveniment. I-am spus că nu se poate aşa ceva. Până la urmă, după ce ne-am întors din vacanţă, după vreo lună şi jumătate-două, văzând că tot insist cu subiectul ăsta, mi-a spus că a găsit 1.000 de euro în contabilitate, care probabil e avansul de atunci. La care eu am vrut să mă duc să cânt gratis, pentru că mă simţeam prost faţă de omul acela care a fost nemulţumit de ce s-a întâmplat de Revelion. Dar Florin mi-a zis că e un om foarte periculos, că nu poţi discuta cu el, că l-ar fi ameninţat că dă foc la tot ce avem, că e foarte supărat pe mine şi că, în contul celor 1.000 de euro, o să cânte Matteo. «Dar Matteo nu cântă pe 1.000 de euro, cântă pe mult mai mult. Şi e concertul meu, nu vreau să cânte nimeni în locul meu», i-am zis eu, dar el tot insista că omul respectiv e dubios“, a relatat cântăreaţa.

Cum a escrocat-o Florin Nedelcu pe Anna Lesko

„Eu nu mă las, rusoaica din mine nu se lasă şi, când mă întorc acasă, pun mâna pe telefon, aflu numărul acestui om şi-l sun. Şi-mi spune că ce bine că l-am sunat, că voia să mă cheme să mai cânt, că el oricum a aranjat şi a plătit totul din noiembrie. Şi eu am zis: «Poftim?». „Da, eu în noiembrie am început discuţiile cu Florin şi la începutul lui decembrie am virat 3.600 de euro pentru tine. Ştiu că a fost o neînţelegere, dar vino, te rog, sâmbătă şi cântă, te aştept», spune el. Îţi dai seama că a fost o situaţie penibilă“, a povestit uluită artista.

„Am avut mare încredere în el, dar după aia mi-am dat seama că toate evenimentele amânate erau din cauza lui. M-a păcălit groaznic, mare mincinos, m-a dezămagit grav“, a mai spus Anna la „WowBiz.

Comentarii

Articole asemănătoare

Adelina Pestriţu a probat rochia de mireasă – Iată fotografia de 36.000 de like-uri

News

Adelina Pestriţu a probat rochia de mireasă – Iată fotografia de 36.000 de like-uri

Nu mai e mult până ce co-prezentatoarea show-ului de seară „WowBiz“, de la Kanal D, va ajunge la altar la braţul lui Speak.

Surorile Roman şi Răzvan Ciobanu, în război cu Iulia Albu

News

Surorile Roman şi Răzvan Ciobanu, în război cu Iulia Albu

Schimbul de replici dintre Iulia Albu şi Irinel Columbeanu de joia trecută, de la „WowBiz, a dat naştere unui adevărat val de reacţii din partea persoanelor publice, care amendează comportamentul fashion editorului.

Schimb de replici acide între Iulia Albu şi Andreea Raicu 

News

Schimb de replici acide între Iulia Albu şi Andreea Raicu 

Nu s-au plăcut niciodată şi, de obicei, se evită reciproc la evenimentele mondene. Iulia, însă, o taxează mereu la capitolul vestimentaţie, iar Andreea se face că n-o aude. Până acum.

Anna Lesko, prima oară în costum de baie de când a născut

News

Anna Lesko, prima oară în costum de baie de când a născut

Deşi în urmă cu doar patru luni aducea pe lume un băieţel frumos şi sănătos, cântăreaţa arată de parcă ar fi născut cel puţin cu un an în urmă. Şi asta pentru că arată incredibil în costumul de baie.

News

Cum răspunde Andreea Marin criticilor Iuliei Albu

Nu o dată, semnatara rubricii „Poliţia modei“ din cadrul emisiunii „Wowbiz“, de la Kanal D, a desfiinţat ţinutele vedetei de televiziune, afirmând chiar că „e ea orice arată ieftin“. Iată şi replica Andreei Marin.

Replica dată de Andreea Raicu Iuliei Albu

News

Replica dată de Andreea Raicu Iuliei Albu

Semnatara rubricii „Poliţia modei“ din cadrul emisiunii „Wowbiz“ a criticat, zilele trecute, ţinuta vedetei de la Prima TV spunând că, deşi poartă o fustă de piele, pe ea arată ca o muşama. Iată ce răspuns i-a dat Andreea Raicu vedetei Kanal D.

Campanie antiblănuri à la Iulia Albu

News

Campanie antiblănuri à la Iulia Albu

Când vine vorba despre modă, soţia lui Mihai Albu e de neânduplecat. Şi pentru că afirmă cu tărie că a purta blană în acest secol e de prost gust, iată cum vrea să impună acest curent ecologic în fashion.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Cum arată noua cucerire a lui Bobby Păunescu

Gossip

Cum arată noua cucerire a lui Bobby Păunescu

Deşi mult timp am aşteptat să-l vedem mergând la altar la braţ cu Monica Bîrlădeanu, în viaţa regizorului stabilit în Statele Unite a intrat o altă femeie.