Vedete

Anna Lesko, înainte de a se despărţi de iubit: „N-am visat niciodată la un bărbat cum este el“

Anna Lesko, înainte de a se despărţi de iubit: „N-am visat niciodată la un bărbat cum este el“

Presa tabloidă din ţara noastră notează că Anna Lesko şi bărbatul cu care avea o relaţie de aproximativ opt ani s-ar fi despărţit de curând.

Adrian Neniţă, cunoscut ca DJ Vinnie, este şi tatăl copilului artistei, el fiind şi cel care a decis să pună capăt relaţiei, dacă ar fi să ne luăm după gurile rele. Potrivit celor de la Cancan, Anna Lesko a fost surprinsă în club în timp ce se săruta cu un alt artist, Mike Diamondz, iar partenerul cântăreţei a decis să o părăsească pe aceasta.

Chiar dacă au pornit pe drumuri separate, Anna Lesko spunea, în urmă cu mai mulţi ani, că nu a mai găsit niciun bărbat ca Adrian. „Trăiesc în prezent o relaţie foarte frumoasă, plină de sentimente bune şi mai puţin bune. Aşa este într-o relaţie. Te mai şi lupţi. N-am visat niciodată la un bărbat cum este, să zicem, Adrian. El n-a fost un criteriu, să spun că el e ceea ce am căutat“, dezvăluia Anna Lesko, exclusiv pentru OK! Magazine, în anul 2016.

În acelaşi interviu, Anna Lesko a afirmat că partenerul ei nu doreşte să se expună public şi că nu vrea nici ca ea să vorbească despre el prea mult: „Partenerii pe care i-am avut în trecut n-au nicio legătură între ei. N-au o continu­itate. Sunt complet diferiţi. Şi ca vârstă, şi ca estetică, şi ca domenii. Asta mă face să cred că n-am căutat niciodată o tipologie de bărbat. Aşa s-a întâmplat, aşa a fost să fie, să ne întâlnim şi să existe acest ceva. Des­pre Adrian vom vorbi foarte puţin, ca să nu am discuţii pe tema asta. Nu-i place deloc să se vorbească despre el. Chiar dacă trăim îm­preună de mulţi ani, nu se poate obişnui cu expunerea asta. E un om căruia îi place să stea în umbră. Mie mi se pare foarte masculină atitudi­nea asta“.

Întregul interviu cu Anna Lesko poate fi citit AICI

Modifică Setările