News

Anna Lesko s-a lăsat fotografiată goală, iar imaginea a apărut pe internet! S-a văzut absolut tot

Anna Lesko s-a lăsat fotografiată goală, iar imaginea a apărut pe internet! S-a văzut absolut tot camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cariera muzicală din ultimii ani a Annei Lesko este într-un picaj continuu, însă artista ştie cum să îşi ţină fanii aproape, chiar dacă piesele ei nu s-au mai auzit de mult timp la radio.

În ultimele luni, Anna Lesko a umplut reţelele de socializare cu fotografii în care este extreme de provocatoare şi mai mult goală, decât îmbrăcată. Însă, dacă până acum îşi acoperea sânii cu mâinile sau purta sutien, fie el oricât de mic, acum artista s-a decis să le arate fanilor tot.

Cea mai recentă fotografie sexy postată de Anna Lesko pe Instagram ne-o arată pe artistă într-o cameră de hotel, lipită de geam, iar pe ea poartă, după cum se poate vedea, cel mult o pereche de chiloţi.

„Mă mai las mângâiată de acest soare divin şi plec la drum, că deja îmi bat la uşă colegii“, a fost descrierea pe care Anna Lesko a postat-o alături de fotografia care a strâns aproape 10.000 de like-uri şi peset 150 de comentarii.

Modifică Setările