News

Anne Hathaway adoptă... un căţel

Vedetele de la Hollywood se întrec în acţiuni caritabile. Multe dintre staruri, mânate de planuri îndrăzneţe de promovare, vor să profite de imaginea bună pe care ar căpăta-o astfel, iar altele, fiind sincer recunoscătoare pentru tot ceea ce primesc, doresc să facă un bine celor năpăstuiţi de soartă. Iar printre darnicii din Cetatea filmului se numără, mai nou, şi Anne Hathaway.

Unii donează sume mai mult sau mai puţin impresionante de bani pentru cauze nobile, alţii adoptă copii sau ţin morţiş să se întoarcă acasă de la centrele de adopţie a animalelor cu câte un exemplar prăpădit, dar simpatic foc. Acesta este şi cazul actriţei Anne Hathaway, care, din dorinţa de a copia generozitatea unor colege ca Angelina Jolie sau Madonna, care concurează la numărul de copii adoptaţi, sau, pur şi simplu, din dragoste pentru animale, s-a decis să ia în îngrijire un căţel abandonat.

Recent, actriţa şi iubitul ei, Adam Schulman, au făcut o vizită centrului de adopţii de animale din California, pregătiţi să ia cu ei acasă un patruped care le-ar pica cu tronc. Terierul de talie medie Chuck este cel care a plăcut cuplului iubitor de animale. Se pare că simpaticului Chuck, abandonat acum o vreme, i s-a schimbat norocul, deoarece Anne a cerut deja informaţii celor care conduc centrul despre temperamentul lui: dacă tolerază alţi câini – cuplul deţine deja un Labrador maron - ori ştie să-şi facă nevoile unde trebuie. Ei, un lucru e clar: dovadă mai mare de mărinimie din partea celor doi sau de angajament al unuia pentru altul chiar că nu putea exista!

Comentarii

Modifică Setările