Gossip

Anne Hathaway e de acord cu nuditatea în filme

Actorii se feresc de obicei cât pot să se dezbrace prin filme şi, dacă acceptă o scenă mai îndrăzneaţă, se plâng ulterior cât de delicată a fost situaţia în care s-au aflat. Dar nu şi Anne Hathaway, care declară că nuditatea este inclusă în fişa de post a unui actor.

Vedeta care-şi afişează nestingherită trupul său frumos în numeroase secvenţe din filmul „Love & Other Drugs” susţine că este chiar încântată să-şi facă treaba cât mai bine, chiar dacă acest lucru presupune să se arate în costumul Evei întregii lumi. „Filmând gol face parte din meseria noastră şi ştii că la un moment dat te poţi confrunta cu aşa ceva, ştii că scenariul poate să-ţi ceară să renunţi la haine pentru o scenă anume. Dar toţi îşi doresc respect din partea celui cu care tragi secvenţa, toţi vor să se simtă confortabil”, a declarat Anne.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Michael Phelps, în pericol să-şi piardă medaliile olimpice

După succesul incredibil pe care l-a avut la Jocurile Olimpice din Londra, înotătorul poate rămâne fără medaliile câştigate. Unde a greşit sportivul?

Gossip

Kristen Stewart îl bombardează pe Robert Pattinson cu scrisori de amor

Actriţa care şi-a înşelat iubitul cu regizorul Rupert Sanders nu poate accepta încheierea idilei sale cu colegul ei de platou, motiv pentru care îi trimite constant acestuia mesaje cât se poate de personale.

Gossip

Pink s-a operat

Faimoasa cântăreaţă s-a internat săptămâna trecută în spital şi n-a precizat problemele ei medicale. Însă a ieşit la iveală că vedeta a suportat o intervenţie chirurgicală.

News

Iată cum şi-a schimbat Anne Hathaway imaginea! 

Actriţa a fost zărită weekendul acesta cu o coafură nou-nouţă. Doar că schimbarea ei drastică de look ne-a luat complet prin surprindere.

Madonna şochează din nou!

Gossip

Madonna şochează din nou!

La 53 de ani, Regina Pop e la fel de activă şi de îndrăzneaţă ca la începutul carierei sale. Drept dovadă, noul său videoclip ne-a luat prin surprindere cu scenele sexy şi controversate, complet nerecomandate pudibonzilor!

News

Cel mai frumos sărut din 2011

În amor, orice e posibil: să-ţi iubeşti partenerul fără nicio oprelişte sau chiar să dai dovadă de sentimente emoţionante numai de ochii lumii. Priviţi fotografiile ce urmează şi alegeţi cea mai frumoasă dovadă de dragoste a vedetelor!

Gossip

Nuntă în toamnă pentru Anne Hathaway

Celebra actriţă nu plănuieşte să aibă o logodnă lungă, ea stabilind deja amănunte în privinţa nunţii sale cu Adam Shulman.

Gossip

Anne Hathaway s-a logodit!

Actriţa a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Adam Shulman, care plănuieşte să-şi petreacă tot restul vieţii alături de starul hollywoodian.

Gossip

Scarlett Johansson devine star porno?

După ce a demonstrat întregii lumi că este dispusă să-şi afişeze trupul sexy, producătorii filmelor pentru adulţi îi dau târcoale voluptuoasei actriţe. A pozat ademenitor, iar imaginile cu Scarlett în ipostaze sexy au pus pe jar