News

Anne Hathaway: "E uşor să te dezbraci la filmări!"

de admin

Serios? Anne cea cuminţică şi destul de conservatoare cu ţinutele pe care le afişează a declarat că e mult mai uşor să-şi dea jos hainele pentru un rol într-un film pe marele ecran decât să reproducă accentul britanic!

Americanca de 28 de ani a făcut această declaraţie la premiera celui mai recent film al său, One Day, în care interpretează o tânără din Yorkshire. Astfel, lui Anne i-a fost mult mai la îndemână să se dezbrace pentru o scenă în care face baie complet goală, alături de actorul Jim Sturgess, decât să vorbească în dialectul personajului său. "Asta poate pentru că am mai multă experienţă să fiu dezbrăcată decât să mă prefac că sunt englezoaică", a explicat cu umor Hathaway. Ambiţioasă, actriţa a reuşit totuşi să-şi impresioneze colegii de platou, discutândcu tot timpul cu accent de Yorkshire. "La petrecerea de final, oamenii s-au speriat când am început să vorbesc din nou ca mine! Dar am fost puţin dezamăgită că n-am reuşit să visez cu accent britanic", a spus ea.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

Jumătate de secol de frumuseţe: Sexy, la 50 plus

News

Jumătate de secol de frumuseţe: Sexy, la 50 plus

Iată categoria din care face parte şi cea mai în vârstă Bond Girl, Monica Bellucci: cea a femeilor puternice şi frumoase, care au forţa şi şarmul de a da alt sens înaintării în vârstă, fără prea multe artificii estetice.

Razboi între Gwen Stefani şi Gavin Rossdale!

News

Razboi între Gwen Stefani şi Gavin Rossdale!

Nu este prima dată când se vorbeşte despre neînţelegerile între cei doi soţi faimoşi. Ba chiar s-a spus că Gwen a mai făcut un copil - al treilea fiu, Apollo - pentru a-şi salva căsnicia. De data asta, însă, Gwen însăşi recunoaşte că s-a certat aprig cu Gavin

Lisa Marie Presley: Cine e adevărata fiică a lui Elvis?

Gossip

Lisa Marie Presley: Cine e adevărata fiică a lui Elvis?

Comemorarea de pe 16 august a fost mar­cată de un scandal iscat de o anume Lisa Johansen. Povestea ei este cel puţin stranie: ea pretinde că este singura fiică a lui Elvis Presley şi că Lisa Marie Presley este o impostoare! Iar scenariul cu care explică totul e

Muzica

Povestea celebrităţii lui Joe Cocker

Astăzi are milioane de fani în lumea întreagă, iar melodiile sale au devenit legendare hituri. Dar începutul cariei sale n-a fost lin. Iată povestea din spatele succesului.

Interviu

Dan Chişu – „Mă simt ca la 30 de ani“

În mod cert, face filme cu pasiunea dela 30 de ani... Iar cea mai recentă peliculă a sa, „Déjà Vu“, are exact îndrăzneala acestei vârste.

Cel mai bine îmbrăcate, la Oscaruri

Fashion

Cel mai bine îmbrăcate, la Oscaruri

Spre ce ţinute ar pleca trofeele, după apariţiile vedetelor de noaptea trecută, de la Dolby Theatre, unde a avut loc cea de-a 85-a ediţie a ceremoniei premiilor Oscar? Cine a impresionat, cu alegerea ideală a ţinutei pentru noaptea cea mare?

News

Un nou succes pentru Ben Affleck, la BAFTA 2013

Aseară s-au decernat prestigioasele premii britanice pentru film şi televiziune. Vezi aici câştigătorii.

News

Câştigătorii Globurilor de Aur 2013

Cea de-a 70-a ediţie a Globurilor de Aur, desfăşurată noaptea trecută, a fost plină de momente emoţionante şi chiar surprinzătoare.

News

E scris pe tricou. Mesaje de la vedete

What’s up? Răspunsul îl primim de multe ori direct de pe tricourile vedetelor, care ne arată cam ce le mai trece prin cap, personalizându-şi hainele cu mesaje de impact.