Vedete

Anne Hathaway, probleme cu alcoolul? Iată-i declaraţia surprinzătoare: ”Pentru mine, asta a fost ultima picătură!”

Anne Hathaway, probleme cu alcoolul? Iată-i declaraţia surprinzătoare: ”Pentru mine, asta a fost ultima picătură!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

E una dintre cele mai respectate actriţe de la Hollywood, însă cea mai recentă declaraţie a ei i-a luat prin surprindere chiar şi pe fanii înfocaţi.

Anne Hathaway, actriţă şi mamă a unui băieţel, a anunţat că a renunţat la alcool de dragul micuţului ei. Starul hollywoodian asigură, însă, că nu a fost alcoolică şi că nu era vorba despre o dependenţă de alcool.

Ea spune că ce a contribuit la decizia radicală de a nu mai consuma deloc alcool a fost faptul că se simţea foarte rău după. „Ultima mea mahmureală a durat cinci zile. Când oi fi în etapa în care îmi permit să mă desfăşor, o să mă reapuc de băut, dar asta nu se va întâmpla până copilul meu nu este major”.

Anne Hathaway îşi aminteşte că ultima băută a pus-o într-o ipostază neplăcut faţă de copilul ei. ”Mi-am dus copilul la şcoală într-o dimineaţă, nu eu conduceam, dar eram mahmură. Şi asta a fost de ajuns pentru mine. Nu mi-a plăcut acea experienţă”, îşi aminteşte actriţa de 36 de ani.

Anne Hathaway e căsătorită din 2012 cu Adam Shulman. Cei doi sunt părinţii micuţului Jonathan, în vârstă de trei ani.

Modifică Setările