Gossip

Anne Hathaway va avea o fetiţă?

Anne Hathaway va avea o fetiţă?

Exclusive... 51984531 Pregnant Anne Hathaway shows off her massive baby bump while out for a stroll in Los Angeles, California on March 1, 2016. Anne is expecting her first child with husband Adam Shulman FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Anne Hathway a organizat o petrecere minunată în cinstea primului ei copil, la care au luat parte mai mulţi invitaţi de seamă, printre care şi colege de breaslă de-ale lui Anne. Este însărcinată pentru prima dată Primăvara aceasta, Anne Hathway va aduce pe lume primul copil al cuplului. Şi deşi nu a dezvăluit încă sexul viitorului ei copil, tabloidele americane susţin că e vorba de o fetiţă. Cum au ghicit asta?

Ei bine, după cadourile primite de Anne la petrecerea ”baby shower”, pe care a organizat-o weekendul trecut. Mai multe cadouri erau împachetate în roz, o culoare despre care ştim cu toţii că este predominantă în cazul fetiţelor.

camila alves
Cadoul Camilei este într-o cutie roz

Mai mult de atât, cadoul soţiei lui Matthew McConaughey, al Camilei Alves, avea gravat litera ”G”, iniţială care nu corespunde nici cu numele lui Anne, nici cu cel al soţului ei, Adam, ceea ce ne face să credem că este vorba de iniţiala numelui viitorului copil al lui Anne.

Aşadar, rămâne de văzut dacă tabloidele au intuit sexul copilului sau nu.

Modifică Setările