What`s hot?

Antalya - hoteluri de 5 stele pe cele mai frumoase plaje ale Turciei!

Antalya nu este doar o staţiune de vacanţă de pe coasta mediteraneană a Turciei, ci este şi una dintre celemai apreciate destinatiidinlume cand vine vorba de relaxare. Dezvoltarea masivă a turismului din ultimii ani a propulsat această zonă la un nivel incredibil de lux şi confort. Românii (şi nu numai) au ales anul acesta Antalya pentru vacanţa lor de vis şi s-au bucurat de peisajele superbe, munţii înalţi care se oglindesc în Marea Mediterană, cascadele spectaculoase, plajele cu nisip fin şi hotelurile luxoase ale celui mai popular resort din Turcia. Dacă îţi doreşti şi tu o vacanţă pe plajele superbe ale Antalyei, iată mai jos câteva propuneri interesante...

Antalya nu înseamnă doar soare şi apă. Zona are o istorie bogată, cultură şi tradiţii, localnici primitori, biserici şi moschei, muzee şi festivaluri de film, muzică şi dans. Într-adevăr, cadrul natural are şi el o mare importanţă în alegerile turiştilor: în Antalya vei avea parte atât de munte, cât şi de mare, de păduri, cascade şi râuri, de piscine naturale sau create de om, de golfuri şi peninsule pitoreşti. Însă dezvoltarea masivă a turismului a creat o adevărată oază pentru clienţii pretenţioşi, care îşi doresc relaxare, confort şi lux.

În Antalya hotelurile sunt absolut incredibile: cu o arhitectură deosebită, cu grădini exotice care se prelungesc până pe plajele private, cu restaurante internaţionale şi gastronomie de excepţie şi cu locuri de distracţie pe gustul tuturor - cluburi, baruri, piscine pentru adulţi şi copii, spectacole, săli de jocuri şi sporturi acvatice.

Antalya este o destinaţie perfectă din toate punctele de vedere: este foarte aproape (la două ore de zbor), este elegantă şi luxoasă, are dotări speciale pentru toate gusturile şi buzunarele şi servicii de înaltă clasă. Dacă vrei să petreci o vacanţă memorabilă în Antalya, TUI TravelCenterîţi recomandă 3 hoteluri de 5 stele, aflate pe cele mai frumoase plaje ale Turciei, în care confortul şi relaxarea sunt ridicate la rang de artă.

Iată mai jos câteva oferte imbatabile pentru pachete de vacanţă în Antalya:

1. Hotel Sirene Belek Golf & Wellness 5*, Belek- Antalya

957 euro /pers/sejur

Oferta include: 7 nopţi cazare în cameră dublă garden view, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri, taxe de aeroport.

Perioada: 20.07.-27.07.2012 Plecare din Bucureşti!

ALTE PLECĂRI: Cluj (supliment 49 €) I Sibiu (supliment 39 €) I Iaşi (supliment 69 €)

Timişoara (supliment 49 €) I Bacău (supliment 29 €)

2. Hotel Crystal Paraiso Verde 5*, Belek- Antalya

797 euro /pers/sejur!

Oferta include: 7 nopţi cazare în cameră dublă land view, ultimate all inclusive, bilet avion, transferuri, taxe de aeroport

Perioada: 20.07.-27.07.2012, 27.07.-03.08.2012

Plecare din Bucureşti.

ALTE PLECĂRI: Cluj (supliment 49 €) I Sibiu (supliment 39 €) Iaşi (supliment 69 €) I Timişoara (supliment 49 €) I Bacău (supliment 29 €).

3. Hotel Palmet Resort 5*, Kemer- Antalya

719 euro /pers/sejur

Oferta include: 7 nopţi cazare în cameră dublă economy, all inclusive, bilet avion, transferuri, taxe de aeroport.

Perioada: 20.07.-27.07.2012, 27.07.-03.08.2012

Plecare din Bucureşti. ALTE PLECĂRI: Cluj (supliment 49 €) I Sibiu (supliment 39 €) I Iaşi (supliment 69 €) Timişoara (supliment 49 €) I Bacău (supliment 29 €).

Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.

Modifică Setările